Την στήριξη του συνδυασμού «Κρήτη Μπορούμε» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Σεραφείμ Τσόκα για το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας εξέφρασε σήμερα κατά την διάρκεια σύσκεψης εκπροσωπώντας τον συνδυασμό η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος της ενότητας Ηρακλείου Γαρυφαλιά Βιδάκη.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης παρουσία του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης, Κρήτης εκπροσώπων του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, εκπαιδευτικών του ΕΝΙΣΑ και τοπικών φορέων συζητήθηκαν τα προβλήματα του σχολείου και ο κίνδυνος να φύγει από το Ηράκλειο το σχολείο . Ακόμη συζητήθηκαν το κτιριακό πρόβλημα και το ότι τα παιδιά δεν μπορούν να πάρουν πτυχίο Baccalaureate.

Η Γαρυφαλιά Βιδάκη τόνισε ότι ο συνδυασμός «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» στηρίζει τα δίκαια αιτήματα και ζητά την αντιμετώπιση των αιτημάτων προκειμένου το σχολείο να παραμείνει στο Ηράκλειο .

Οποιοδήποτε πρόβλημα των κρητικών αυτόματα είναι και θέμα και της Περιφέρειας.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας ξεκίνησε τη λειτουργία του και στηρίχθηκε ενεργά από τον Σεραφείμ Τσόκα και κατά την διάρκεια της θητείας του ως ΓΓ Περιφέρειας Κρήτης .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook