Η παγκόσμια καμπάνια εθελοντικού καθαρισμού/εξωραϊσμού “Letʼs Do it World” πραγματοποιείται και στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Let's do it Greece - Let's do it Heraklion» την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.

Πρόκειται για μία δράση που θα υλοποιηθεί με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, την κίνηση ενεργών πολιτών Minoistas, το παράρτημα Ηρακλείου της Ομάδας Διάσωσης Ηρακλείου, τους εθελοντές της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Ηρακλείου (Ε.Π.Η), την εθελοντική ομάδα ΑΤΑΧΤΟΙ, τους Πρόσκοπους Ηρακλείου, τον Πεζοπορικό Όμιλο Ηρακλείου, τον Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννη (Κνωσσού).

Καθαρίζουμε το Ηράκλειο όλοι μαζί!

Όσοι δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή στην πανελλαδική δράση μπορούν να το κάνουν μέσα από την ιστοσελίδα www.letsdoitgreece.org, όπως επίσης να ενημερώνονται από την σελίδα στο Facebook: Let's do it Greece - Let's do it Heraklion

Η πανελλαδική δράση έχει την υποστήριξη των επίσημων φορέων της πόλης, των εθελοντικών ομάδων, καθώς και ιδιωτών που στηρίζουν την καμπάνια και συγκεκριμένα: Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου-Candia, Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, Forthnet Shops Ηρακλείου, των Super Market Χαλκιαδάκης, του ξενοδοχείου Atrion, των Μινωϊκών Γραμμών, της ταβέρνας/Ουζερί "Λίγο κρασί λίγο θάλασσα", της Makridakis Diving, Kappa Studies - Kappa Foods. Πληροφορίες από την συντονιστική ομάδα του «Let's do it Heraklion» τηλέφωνο 6945-948868.