Όμορφα γκολ και αρκετούς ωραίους συνδυασμούς είχε το φιλικό παιχνίδι του Α.Ο. Χανιά με τον Κισσαμικό, που έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.
Ο εκπρόσωπος των Χανίων στη Γ\’ Εθνική κέρδισε τις εντυπώσεις, κυρίως με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. 
Στο 28\’ ο Μπάτζιο και στο 38\’ ο Κιν έδωσαν… αέρα δύο τερμάτων στον Κισσαμικό, για να ισοφαρίσει σε 2-2 ο ΑΟΧ με ιδανική εκτέλεση φάουλ του Βαλλιάνου (42\’) και άψογο πλασέ του Πάγκαλου (86\’), σε φάση όπου Μαραγκουδάκης-Γωνιωτάκης \”έκρυψαν\” τη μπάλα. 
Πριν τη φάση του 0-1 ο Χατζηλιόντας με φάουλ \”σημάδεψε\” το δοκάρι, για να τον \”μιμηθεί\” ο Γκούμας σε εκτέλεση πέναλτι στο 45\’, που καταλογίστηκε για σπρώξιμο του Σμίλτου στον Κοσταντίνοφ.

Φάσεις-γκολ

25’ Από εκτέλεση κόρνερ του Χατζηλιόντα η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία και ο Μαρκαντωνάκης έδιωξε με δυσκολία. 

28’ ΓΚΟΛ: Ο Χατζηλιόντας με φάουλ «σημαδεύει» το δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης από σέντρα του Κιν ο Μπάτζιο με κεφαλιά ανοίγει το σκορ (0-1).

34’ Σουτ του Πασιαλή άουτ. 

38’ ΓΚΟΛ: Ωραία πάσα του Χατζηλιόντα στον Κιν, που με ιδανικό πλασέ σημείωσε το 0-2.
42’ ΓΚΟΛ: Με εκτέλεση φάουλ ο Βαλλιάνος μειώνει σε 1-2.

45’ Ο διαιτητής Ντοκάκης καταλογίζει πέναλτι για μαρκάρισμα του Σμίλτου στον Κοσταντίνοφ. Ο Γκούμας αναλαμβάνει την εκτέλεση, στέλνοντας τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια την βρίσκει ο Βλαχάκης για να τη στείλει εκτός τελικής γραμμής. 
75’ Σουτ του Μέλο άουτ. 

86’ ΓΚΟΛ: Από συνδυασμό Μαραγκουδάκη-Γωνιωτάκη η μπάλα φτάνει στον Πάγκαλο, που με πλασέ τη στέλνει στα δίχτυα (2-2).

88’ Δυνατό σουτ του Μέλο ο Κοντοπίδης με το ένα χέρι αποκρούει εντυπωσιακά.
Α.Ο. Χανιά: Μαρκαντωνάκης (30’ Θεοδωρόπουλος, 60’ Ρίζος), Παγώνης (72’ Μάνικος), Μανωλάς (46’ Καμπλιώνης), Χατζηισαΐας (46’ Ζντράβκοβιτς), Πιθαρούλης, Γκούμας (46’ Τσατσαρής), Βαλλιάνος (46’ Πάγκαλος), Σκάρος (69’ Γωνιωτάκης), Κοσταντίνοφ (46’ Μαραγκουδάκης), Μπουντόπουλος (46’ Βασιλόγιαννης), Λουκίνας (60’ Μέλο).
Κισσαμικός: Λαζαρίδης (30’ Βλαχάκης, 60’ Κοντοπίδης), Παραλίκης (46’ Κόντη), Εσόνο (46’ Βαρδάκης), Χολέβας (46’ Λευτ. Κομπογεννητάκης), Καρβουνιάρης (46’ Ζαχ. Κομπογεννητάκης), Σμίλτος, Κουμπρόγλου (46’ Ψαράκης), Μπάτζιο, Πασιαλής (46’ Κοκάκης), Χατζηλιόντας (46’ Μποτωνάκης), Στεφανίδης (19’ λ.τρ. Κιν, 80’ Κουμπρόγλου). 

Ατομικό για… επτά!

Πριν το φιλικό ατομικό πρόγραμμα για τον ΑΟΧ ακολούθησαν οι Παπατζίκος, Πότσι, Τσάτσος και για τον Κισσαμικό οι Ενγκουέμ, Τζιορτζιόνε, Τσικουδάκης και Ψυχουντάκης.

Για το φωτορεπορτάζ του αγώνα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook