Δηλώσεις έκανε ο Ρικάρντο Σα Πίντο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ και μεταξύ άλλων είπε ότι στόχος της ομάδας στο παιχνίδι της Κυριακής(6/4) με την Ξάνθη, είναι η 6η θέση αλλά και να σπάσουν το ρεκόρ των 44 βαθμών, που είναι η καλύτερη συγκομιδή βαθμών του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια.

Αναφέρθηκε επίσης και στους ψιθύρους που ακούγονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τονίζοντας ότι είναι κάτι που δεν τους αρέσει και δεν τους αντιπροσωπεύει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός:

«Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως τον είχαμε σε κάθε ματς που παίξαμε στη έδρα για να πάρουμε τη νίκη και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

 Είναι το τελευταίο παιχνίδι στο σπίτι μας και θέλουμε μόνο τη νίκη για πολλούς και σημαντικούς  λόγους.

 Για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, για να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της 6ης θέσης αλλά και να ισοφαρίσουμε το ρεκόρ των 44 βαθμών που όπως ξέρω είναι η καλύτερη συγκομιδή του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια.

 Όλα αυτά είναι σημαντικά γεγονότα όπως σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ακούμε διάφορους ψιθύρους που δεν μας αρέσουν και δεν μας αντιπροσωπεύουν.

 Δίνουμε ένα ακόμα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και θα έλεγα ότι οι πάντες θα πρέπει να σέβονται την ομάδα, τους παίκτες, τους φιλάθλους και την ιστορία μας.

 Για αυτό θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας την Κυριακή και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.

 Έχω πει από την πρώτη στιγμή που ήρθα ότι είμαστε μια σοβαρή ομάδα, δουλεύουμε πολύ καθημερινά και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί ψηλά που του αξίζει.

 Και αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook