Με φιλικά παιχνίδια συνεχίζει τις υποχρεώσεις του ο Α.Ο. Χανιά μέχρι την Παρασκευή (20/5) όπου και θα «πέσει» η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Μετά το παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ την Δευτέρα (16/5), ακολουθεί ακόμα ένα φιλικό με την Ασπίδα στο φυσικού χλοοτάπητα γήπεδο του Ναυστάθμου.

Σε αυτό παιχνίδι ο προπονητής των «μπλε» θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» και δυο ποδσφαιριστές των γηπεδούχων που έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΧ.
Ο λόγος για τον 17χρονο επιθετικό Γιώργο Σουχλάκη, που έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της ΑΕΧ, συνέχισε σε Ν. Χανίων και β’ ομάδα Ιωνία, αλλά και τον 18χρονο Πατακάκη, που κατάγεται από την Δράμα και είναι πρώτος σκόρερ της Ασπίδας.
Ο Σουχλάκης έχει πετύχει 9 γκολ πρωτάθλημα (2 σε α’ φάση και 7 σε β’) ενώ ο Πατακάκης έφτασε τα 11 (4+7).
Όσον αφορά το φιλικό με τον ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ δεν αγωνίστηκαν οι Αντωνόπουλος και Τσιτλακίδης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αλλά και οι Ραπτάκης και Πλουσής, που βρίσκονται με άδεια στο Ηράκλειο.
Οι υποχρεώσεις για φέτος ολοκληρώνονται την Παρασκευή (20/5) όπου ή θα δοθεί νέο φιλικό με ομάδα τοπικού ή θα γίνει απλά προπόνηση.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

(Στη φώτο διακρίνεται με την μπλε φανέλα ο Γιώργος Σουχλάκης της Ασπίδας)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook