Τραγικό θάνατο βρήκε ένα, μόλις, έξι ημερών βρέφος, όταν κατασπαράχθηκε από το σκύλο της οικογένειας στο Σουόνσι της Νότιας Ουαλίας.

Η μητέρα της μικρής Eliza έλειψε για λίγα λεπτά, προκειμένου να βάλει στο ταξί για το σχολείο τον 5χρονο – με ειδικές ανάγκες – γιο της, ωστόσο όταν επέστρεψε ήρθε αντιμέτωπη με ένα αποκρουστικό θέαμα.

Η μπέμπα της κείτονταν νεκρή έξω από το καρότσι της, αφού είχε δεχθεί επίθεση από το κατοικίδιο της οικογένειας.

\"\"

«Η 42ρονη μητέρα θήλαζε το μωρό, όταν άκουσε το ταξί να φθάνει. Καθώς βγήκε από την εξώπορτα μπήκε μέσα στο σπίτι ο σκύλος που συνήθιζε να κοιμάται στην αυλή. Λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε και βρήκε τον σκύλο στο σαλόνι και το μωρό στο πάτωμα. Είχε ήδη υποστεί θανάσιμα τραύματα στο κεφάλι», τόνισε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας.

Η Σάνον κάλεσε την άμεση βοήθεια, ωστόσο ήταν ήδη αργά…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια είχε δύο κατοικία. Ένα Μάλαμουτ Αλάσκας, τη Μίσα και ένα Τεριέ, τη Ρόξι, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ποιο από τα δύο πραγματοποίησε την πρωτοφανή – και χωρίς προηγούμενες ενδείξεις – επίθεση. Και τα δύο σκυλιά, πάντως, απομακρύνθηκαν από την οικογένεια.

«Ελπίζουμε ότι το τραγικό αυτό περιστατικό θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση των πιθανών κινδύνων που κρύβουν τα σκυλιά για τα πολύ μικρά παιδιά. Εύχομαι η Σάνον, τα παιδιά και εγώ να ξεπεράσουμε αυτή τη θλίψη και να θυμόμαστε τις χαρές που περάσαμε με την Ελίζα», τόνισε η τραγική φιγούρα του πατέρα.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook