Να κρατήσουν την εμφάνιση και να διατηρήσουν το ίδιο πάθος και αγωνιστικότητα για το επόμενο παιχνίδι, τόνισε ο προπονητής του ΑΓΟΡ Στέργος Κουφός, αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ.

«Για μια ακόμη φορά θα πω ότι το ποτήρι είναι γεμάτο… Ας κρατήσουμε την εμφάνιση γιατί τα παιδιά πάλεψαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα. Βέβαια, στα κρίσιμα σημεία του αγώνα εμφανιστήκαμε κατώτεροι του αναμενόμενου.

Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα, έχει αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Και στα 4 ματς που παίζαμε, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και σοβαροί. Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας, όπου και οι δύο ομάδες που παίζουμε πέτυχαν σπουδαία διπλά. Ο Αρκαδικός κέρδισε στην Πάτρα τον Απόλλωνα και η ΑΕΚ Άργους στον Υμηττό τον Αμύντα. 

Θέλει πολύ προσήλωση και προσοχή στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια. Είναι καλό ότι έχασε το Λαύριο, γιατί δεν φαίνεται τόσο πολύ η απώλεια της νίκης στο δικό μας παιχνίδι. Προτεραιότητα είναι ότι δείξαμε πως έχουμε συνέλθει από την ήττα – σοκ από τον Απόλλων Πατρών, ενώ επίσης, κερδίσαμε τον Γκρούντμνπεργκ και τον Γιώργο Θεοδωράκο.

Πλέον, χρειάζεται να βγάλουμε πολύ μεγάλη συσπείρωση, στα εντός έδρας παιχνίδια, γιατί εκεί δεν είμαστε αυτοί που πρέπει γιατί εκτός η ομάδα έχει πολύ καλή εικόνα η ομάδα και ελπίζω το ερχόμενο Σάββατο να τη συνεχίσει στον Λαγκαδά».