Η πιο διάσημη πορνοστάρ του κόσμου είναι η Jenna Jameson και -σίγουρα- πολλοί άντρες το γνώριζαν ήδη! Ειδικότερα, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το Tεχνολογικό Iνστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), το οποίο συγκέντρωσε και ανέλυσε δεδομένα σχετικά με την ιστορία και τον πολιτισμό σε όλο τον πλανήτη από το 4.000 π.Χ. έως το 2010, η Jenna Jameson είναι η πιο διάσημη πορνοστάρ που έχει υπάρξει ποτέ.

\"\"

Σχετικά με την ίδια, η Jenna Jameson (της οποίας το ακριβές όνομα είναι Jenna Marie Massoli) γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 1974. Πρόκειται για Αμερικανίδα επιχειρηματία και πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό, η οποία έχει ανακηρυχθεί ως η πιο διάσημη πορνοστάρ στον κόσμο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που της δίνουν τον τίτλο «Η βασίλισσα του πορνό». Και όχι άδικα, αφού πολλοί έχουν… ιδρώσει μαζί της.

\"\"

Ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί σε ερωτικά βίντεο το 1993, αφού προηγουμένως είχε διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία ως στριπτιζέζ. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει πάρει και… Όσκαρ, αφού έχει κερδίσει περισσότερα από 20 βραβεία για τις ερωτικές ταινίες που έχει γυρίσει. Ο τραγουδιστής της κάντρι Ράντι Γουέστ την έπεισε για 5.000 δολάρια να παίξει στο πρώτο της πορνό και η ζωή της άλλαξε. Τα πολλά βραβεία έφεραν πολλή μοναξιά και πολλά χάπια (μεθαμφεταμίνη, Vicodin). Το 2004, εκδόθηκε η αυτοβιογραφία της Jameson, με τίτλο How to Make Love Like a Porn Star: A Cautionary Tale.

Η Jameson έχει δηλώσει αμφιφυλόφιλη και ότι στη ζωή της έχει κοιμηθεί με 100 γυναίκες και 30 άντρες (χώρια τα επαγγελματικά!). Έχει δηλώσει επίσης ότι η καλύτερη σχέση που είχε ποτέ ήταν η λεσβιακή της σχέση με την πορνοστάρ Nikki Tyler.

\"\"

Η Jameson το 2000 ίδρυσε την εταιρεία ψυχαγωγίας ενηλίκων ClubJenna με τον Jay Grdina, τον οποίο αργότερα παντρεύτηκε, αλλά και… χώρισε! Πάντως, η εταιρεία μέσα σε πέντε μόλις χρόνια είχε έσοδα που άγγιζαν τα 30 εκατομμύρια δολάρια.

\"\"

Ωστόσο, η Jameson το 2008 ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την πορνογραφία, διευκρινίζοντας μάλιστα πως δεν πρόκειται να ξαναεπιστρέψει. Επειδή, όμως, πρώτα βγαίνει η ψυχή… το Νοέμβριο του 2013 επέστρεψε δριμύτερη!

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook