Τις βασικές αρχές και την σύνθεση των προγραμματικών θέσεων της Δημοτικής Πρωτοβουλίας «100/5» παρουσίασε σήμερα στους υποψήφιους του συνδυασμού, ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων κ. Άρης Παπαδογιάννης.
Ειδικότερα, στην κατάμεστη αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, ο κ.Παπαδογιάννης γνωστοποίησε τις θέσεις της πρωτοβουλίας και διατύπωσε το πλαίσιο αρχών πάνω στο οποίο κατατέθηκαν οι προβληματισμοί.
Πιστεύω, τόνισε, πως είναι επείγουσα ανάγκη η ισχύουσα καταστροφική νοοτροπία να αλλάξει ριζικά. Η τοπική κοινωνία έχει ανάγκη από μία νέα δημοτική αρχή που θα αναζητά, θα διεκδικεί και θα εφαρμόζει κοινωνικά δίκαιες και πολιτικά χρήσιμες λύσεις. Στις μέρες της μεγάλης ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας είναι επείγουσα ανάγκη η τοπική αυτοδιοίκηση να ανακτήσει τον πρωτεύοντα ρόλο της.
Σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr, o κ. Παπαδογιάννης τόνισε πως «οι βασικοί πυλώνες των θέσεων του συνδυασμού – που τους αποκαλούμε ως «πυξίδες» είναι τρείς: Το κοινωνικό τμήμα, η ανάπτυξη του Δήμου και οι νέες καινοτόμες τεχνολογίες».
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού παρέλαβαν μιαν ειδική φόρμα στην οποία περιέχονται οι βασικές θέσεις του συνδυασμού πάνω στις οποίες και θα καταθέσουν προτάσεις και παρατηρήσεις.
«Εγώ έδωσα έμφαση στην καινοτομία που πρέπει να έχουν οι προτάσεις και μετά από επεξεργασία από επιτροπή, οι κυριότερες θα ενταχθούν στο τελικό πρόγραμμα το οποίο και θα κατατεθεί στον Χανιώτικο λαό» είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων.
Τέλος, έγινε ενημέρωση σε θέματα οικονομικής και νομικής φύσεως που αφορούν τους υποψηφίους και γενικότερα την εκλογική διαδικασία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook