Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Χανίων συμμετείχε στην παγκόσμια εθελοντική καμπάνια "Let's Do It", η οποία πραγματοποιήθηκε για τρίτη φορά στη χώρα μας, με στόχο να καθαριστεί από εθελοντές, μέσα σε μία ημέρα, ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια και να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα σεβασμού και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. 

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Κυριακή 6 Απριλίου 2014, το πρωί, στο Άλσος των Αγίων Αποστόλων και στις παραλίες των Αγίων Αποστόλων και της Χρυσής Ακτής, δράσεις καθαρισμού των παραπάνω περιοχών.

Τις δράσεις, συντόνισε η Δ/νση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας Δήμου Χανίων και υποστήριξαν μεταξύ άλλων η Εθελοντική Ομάδα του Δήμου Χανίων, το Πολιτιστικό Κέντρο εργαζόμενων Ο.Τ.Ε. Ν. Χανίων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ο Σύλλογος Ρακέτας Αγίων Αποστόλων, η ομάδα Abada Capoeira Χανίων, η ομάδα Tango της σχολής χορού “Εν Χορώ", ξεναγοί του τουριστικού γραφείου Apollo και άλλοι φορείς.

Στην περιοχή βρέθηκε και ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, ο οποίος συνομίλησε με εθελοντές, ευχαριστώντας τους ταυτόχρονα για την προσφορά και τη συμμετοχή τους στις περιβαλλοντικές δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων.