Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 5 Απριλίου στο Ξενοδοχείο “Atlantis” στο Ηράκλειο οι εργασίες της Ημερίδας Σύγχρονης Υπερηχογραφίας που συνδιοργανώθηκε από την Ακτινολογική Εταιρεία Κρήτης και το Εργαστήριο Ακτινολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν σύγχρονες τεχνολογίες στο χώρο των υπερήχων όπως η ελαστογραφία και οι ενισχυτικές ουσίες, επιδείχθηκαν προχωρημένες τεχνικές και εφαρμογές όπως οι παρεμβάσεις με τη βοήθεια των υπερήχων και οι παιδιατρικές χρήσεις τους και σκιαγραφήθηκε το μέλλον της μεθόδου από τις κατασκευάστριες εταιρείες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τέλος, είχε και η συνεδρία με θέμα την εκπαίδευση στους υπερήχους, τη χρήση τους από ιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων αλλά και τις δυνατότητες επιστημονικής επιβίωσης και εξέλιξης υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες.

Οι οργανωτές ευχαριστούν ιδιαίτερα τους προσκεκλημένους ομιλητές και συντονιστές που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και μοιράστηκαν τις επιστημονικές τους γνώσεις και εμπειρίες με τους συμμετέχοντες, καθώς και τους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που παρακολούθησαν τις εργασίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook