Από το γραφείο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης, Σεραφείμ Τσόκα, και σε απάντηση στα όσα ανακοινώθηκαν και δημοσιευθήκαν για την επίσκεψη του κ. Σταύρου Αρναουτάκη στο δήμο Μαλεβιζίου τονίζονται τα παρακάτω:

Είναι απορίας άξιοι οι πανηγυρισμοί, σύμφωνα και με τα σχετικά δημοσιεύματα, για την περιοχή της Αμουδάρας και του Δήμου Μαλέβιζιου, την οποία επισκέφθηκε ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης και εν μέσω μιας προεκλογικής τελετής υπογράφηκε το τεχνικό δελτίο ύψους 95.000 ευρώ για την επέκταση του έργου ηλεκτροφωτισμού της λεωφόρου Α. Παπανδρέου και εμφανίσθηκε ως έργο κορυφαίας προτεραιότητας για την περιοχή.

Σαφέστατα, πρόκειται για ένα αναγκαίο έργο. Όμως εδώ, θα υπενθυμίσουμε τόσο στον κ. Αρναουτάκη ότι κατά την διάρκεια της θητείας του κ. Σεραφείμ Τσόκα διατέθηκαν για τους πρώην δήμους Γαζίου και Κρουσώνα που συγκρότησαν στη συνέχεια τον Καλλικρατικό Δήμο Μαλεβιζίου 32 εκ ευρώ.

Επιπροσθέτως, διατέθηκαν 350.000 ευρώ για την μελέτη του δρόμου Γαζι – Κρουσώνα, 900.000 ευρώ για την παράκαμψη Παλαιοκάστρου που μελετήθηκε ολοκληρώθηκε και δόθηκε στην κυκλοφορία από τον κ. Σεραφείμ Τσόκα καθώς και μια σειρά άλλων διανομαρχιακών έργων που αφορούσαν στο τμήμα του Βόρειου Οδικού άξονα της περιοχής .

Συμπερασματικά, το ενδιαφέρον του κ. Αρναουτάκη για την περιοχή τόσο της Αμμουδάρας όσο και εν γένει του δήμου Μαλεβιζίου είναι όψιμο και καθαρά προεκλογικό. Οι συγκρίσεις σαφέστατα και καταρρίπτουν τους όποιους πανηγυρισμούς για την περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου. Πράγμα που μπορεί οποιοσδήποτε να διαπιστώσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook