Στην αρχή της χρονιάς που δεν ξεκίνησε και με τους καλυτέρους οιωνούς για τον  ΟΦΗ ποιος θα φανταζόταν το χτεσινό «γλέντι» στο «Γεντί Κουλέ»!

Η χρονιά δεν είχε αρχίσει ιδανικά για τους «ασπρόμαυρους» με άσχημα αποτελέσματα και λίγους βαθμούς.

Ήρθε όμως ο … «μάγος» Ρικάρντο Σα Πίντο και έκανε ολική επαναφορά στον ΟΦΗ που ανέβηκε τόσο βαθμολογικά όσο και αγωνιστικά παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Όσο για την έδρα που ονομάζεται «Γεντί Κουλέ» είχε γίνει η κόλαση κάθε αντιπάλου τόσο από την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι «Ομιλίτες» όσο και από το γεγονός ότι πολύ δύσκολα κάποιος έφευγε με θετικό αποτέλεσμα από κει.

Έτσι ο ΟΦΗ κέρδισε χθες (6/4) την Ξάνθη με ανατροπή απαντώντας σε όλους όσους είχαν κάτι να..πουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι δείχνοντας παράλληλα τι σημαίνει κρητική τιμή και υπερηφάνεια!

Η νίκη αυτή ωστόσο τον έφερε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα την υψηλότερη στην οποία έχει τερματίσει η  δυνατή ομάδα της Κρήτης στη μετά Γκέραντ εποχή.

Ο ΟΦΗ με τον Ευγένιο Γκέραρντ είχε  τερματίσει στην 4η θέση της Α’ Εθνικής  έχοντας  63 βαθμούς με 18 νίκες, 9 ισοπαλίες και 7 ήττες σε πρωτάθλημα 18 ομάδων, ενώ συμμετείχε και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τώρα το μόνο που απομένει για να κλείσει ονειρεμένα αυτή η χρονιά είναι η νίκη κόντρα στον Παναθηναικό για το κύπελλο που θα στείλει τον ΟΦΗ στον τελικό και τους φιλάθλους του στους εφτά ουρανούς… αφού θα περιμένουν τι άλλο… την κούπα!