Στην αρχή της χρονιάς που δεν ξεκίνησε και με τους καλυτέρους οιωνούς για τον  ΟΦΗ ποιος θα φανταζόταν το χτεσινό «γλέντι» στο «Γεντί Κουλέ»!

Η χρονιά δεν είχε αρχίσει ιδανικά για τους «ασπρόμαυρους» με άσχημα αποτελέσματα και λίγους βαθμούς.

Ήρθε όμως ο … «μάγος» Ρικάρντο Σα Πίντο και έκανε ολική επαναφορά στον ΟΦΗ που ανέβηκε τόσο βαθμολογικά όσο και αγωνιστικά παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Όσο για την έδρα που ονομάζεται «Γεντί Κουλέ» είχε γίνει η κόλαση κάθε αντιπάλου τόσο από την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι «Ομιλίτες» όσο και από το γεγονός ότι πολύ δύσκολα κάποιος έφευγε με θετικό αποτέλεσμα από κει.

Έτσι ο ΟΦΗ κέρδισε χθες (6/4) την Ξάνθη με ανατροπή απαντώντας σε όλους όσους είχαν κάτι να..πουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι δείχνοντας παράλληλα τι σημαίνει κρητική τιμή και υπερηφάνεια!

Η νίκη αυτή ωστόσο τον έφερε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα την υψηλότερη στην οποία έχει τερματίσει η  δυνατή ομάδα της Κρήτης στη μετά Γκέραντ εποχή.

Ο ΟΦΗ με τον Ευγένιο Γκέραρντ είχε  τερματίσει στην 4η θέση της Α’ Εθνικής  έχοντας  63 βαθμούς με 18 νίκες, 9 ισοπαλίες και 7 ήττες σε πρωτάθλημα 18 ομάδων, ενώ συμμετείχε και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τώρα το μόνο που απομένει για να κλείσει ονειρεμένα αυτή η χρονιά είναι η νίκη κόντρα στον Παναθηναικό για το κύπελλο που θα στείλει τον ΟΦΗ στον τελικό και τους φιλάθλους του στους εφτά ουρανούς… αφού θα περιμένουν τι άλλο… την κούπα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook