Την Τετάρτη 9 Απριλίου στις 18:00 το Αννουσάκειο Ίδρυμα – Θεραπευτήριο, της Ι.Μ.Κισάμου & Σελίνου, σε συνεργασία με την Νέα Τηλεόραση Κρήτης διοργανώνουν Τηλεμαραθώνιο Αγάπης.

Μια πρόσκληση να χαρίσουμε ελπίδα, χαρά, δύναμη, αισιοδοξία και ζωή στους εκατοντάδες ευεργετούμενους του Αννουσάκειου Ιδρύματος.

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε για το σκοπό αυτό, οι εμπλεκόμενοι με τον τηλεμαραθώνιο υπερτόνισαν την ανάγκη στήριξης του ιδρύματος και του σημαντικού έργου που αυτό επιτελεί.

\"\"

Γιώργος Παπακωνσταντής – Γεν. Δ/ντής Νέας Τηλεόρασης: 

\”Η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κρήτης στο πλαίσιο της εταιρικής που θεωρεί ότι πρέπει να έχουν όλες οι εταιρίες και ιδιαίτερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μετά από πρόσκληση της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου προσφέρεται για τη διεξαγωγή ενός τηλεμαραθωνίου την Τετάρτη 9 του μηνός Απριλίου από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ.

Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ανταπόκριση ώστε να μπορέσει να μαζευτεί ένα σημαντικό ποσό τέτοιο ώστε να ενισχυθεί ουσιαστικά το Αννουσάκειο ένα ίδρυμα το οποίο προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία\”.

Τίνη Δαμιανάκη – πρόεδρος συλλόγου φίλων και εθελοντών Αννουσάκειου:

\”Ο σύλλογος εθελοντών του Αννουσακείου ιδρύματος στηρίζει το έργο του ιδρύματος με τις δράσεις του και συνεργάζεται πολλές φορές και με το προσωπικό του θεραπευτηρίου καθώς επίσης και με άλλους φορείς.

Διοργανώνει κοινωνικές εκδηλώσεις, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές, με τη συμμετοχή των ενοίκων του ιδρύματος και σε καθημερινή βάση κάποιο μέλος του Δ.Σ μετέχει στο φαγητό τους προκειμένου να τονώσει το ηθικό και να νοιώσουν οι άνθρωποι ότι είμαστε κοντά τους.

Το να είσαι εθελοντής σήμερα θεωρώ ότι είναι στάση ζωής και σε κρίση είτε οικονομική είτε κοινωνική που βιώνουμε σήμερα, θεωρώ το ελάχιστο να συμμετέχει ο κάθε πολίτης ενεργά. Περιμένουμε την ανταπόκριση του κόσμου, είτε μεγάλη είτε μικρή, είναι εξίσου σημαντική\”.

Ελίνα Πετράκη – ψυχολόγος υγείας:

\”Το Ανουσάκειο δεν αποτελεί ένα κρυφό κομμάτι της κοινωνίας μας αλλά ένα ζωντανό και απαραίτητο κύτταρο που αγκαλιάζει τους ανθρώπους με τα προβλήματα και τις δυσκολίες τους. Σε αυτή την αγωνιώδη προσπάθεια καλούμε εσάς να βρεθείτε δίπλα μας για να αγκαλιάσετε τη δική μας προσπάθεια . Η δικής σας η προσφορά μπορεί να κάνει τη διαφορά\”.

Βαϊδάκη Μαρία – κοινωνική λειτουργός Αννουσάκειου:

\”Το Ανουσάκειο ίδρυμα της Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, απευθύνει έκκληση βοήθειας στην κοινότητα για τη συμμετοχή στον τηλεμαραθώνιο αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης , που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Απριλίου σε συνεργασία με τη Νέα Τηλεόραση την οποία ευχαριστούμε θερμά για την ανθρωπιστική στάση της απέναντι στο έργο μας.

Το Ανουσάκειο προσφέρει ένα πολυποίκιλο έργο μέσα από διαφορετικές δομές και κατευθύνσεις. Καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις συνέπειες της κρίσης με όσο το δυνατό ποιο ανώφελο τρόπο προς όφελος των κοινωνικά αδύναμων ομάδων\”. 

Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να καταθέτουν χρήματα στον κάτωθι λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ IBAN BIC ETHNGRAA
GR3301103900000039029608773.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook