Εκπρόσωποι ομογενειακών οργανώσεων, πραγματοποίησαν σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, ενόψει των εορτασμών σε ολόκληρη το νησί για την συμπλήρωση 70 χρόνων από την Μάχη της Κρήτης.

Συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη Κρήτης επισκέφθηκαν στο γραφείο του ο Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως Μελβούρνης-Αυστραλίας Αντώνης Τσουρδαλάκης, ο γενικός γραμματέας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών Μανόλης Κουγιουμουτζής, και ο Πρόεδρος της Παγκρητικής Ομοσπονδίας Ευρώπης Γιάννης Επιτροπάκης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ομογενειακών οργανώσεων, για το σύνολο των εκδηλώσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης για την 70η επέτειο από την Μάχη της Κρήτης.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως Μελβούρνης-Αυστραλίας Αντώνης Τσουρδαλάκης και ο Πρόεδρος της Παγκρητικής Ομοσπονδίας Ευρώπης Γιάννης Επιτροπάκης είναι επικεφαλής της αποστολής 70 ατόμων από την Αυστραλία που θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στο νησί, προκειμένου να συμμετάσχουν στις επετειακές εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook