Πρόκειται για την Σόνια Τζωρμπατζάκη-Καλησπεράκη και τον Σταύρο Βετουλάκη που θα δώσουν τη μάχη στην Περιφερειακή ενότητα του Ηρακλείου με τον συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Η Σόνια Τζωρμπατζάκη-Καλησπεράκη έχει διακριθεί για την επιχειρηματική της πορεία στον χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Ηράκλειο και στην Ιεράπετρα καθώς και στον χώρο της εστίασης.

Γεννημένη στο Χουδέτσι , σύζυγος του γνωστού και διακεκριμένου γιατρού Γιώργου Καλησπεράκη και μητέρα ενός 6χρονου κοριτσιού κατέρχεται στις περιφερειακές εκλογές με όρεξη για δουλειά .

\"\"

«Σαν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος πιστεύω στην υπέρβαση των πολιτικών διαφορών, όπου όλοι παρά τις αντιπαραθέσεις τους πρέπει να στηρίξουν ενεργά θεσμούς και πρόσωπα τα οποία είναι ικανά να υπηρετήσουν την τοπική κοινωνία» δηλώνει η ίδια .

Ο Σταύρος Βετουλάκης γνωστός ως «το αγαπημένο παιδί των Πατελών της Χρυσοπηγής και του Κατσαμπά» γεννήθηκε το 1958 στο Ηράκλειο και κατοικεί στις Πατέλες.

\"\"

Είναι επαγγελματίας οδηγός και εδώ και 7 χρόνια είναι οδηγός πούλμαν στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ο.Φ.Η. Από το 1983 έως 2000 έχει εργαστεί ως οδηγός Transport σε όλη την Ευρώπη και χαίρει της εκτίμησης των συναδέλφων του , της οικογένειας και των φίλων του ΟΦΗ αλλά και της τοπικής κοινωνίας .

Κατέρχεται για πρώτη φορά υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές.Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Βετουλάκη, έχουν αποκτήσει 3 παιδιά και 3 εγγονές.

«Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Σεραφείμ Τσόκα να μετάσχω ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος στο Νομό Ηρακλείου με το συνδυασμό ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ . Τώρα είναι η ώρα να δώσομε όλοι μαζί τη μάχη για την Κρήτη και να την φέρομε στη θέση που της αξίζει κάνοντας τις προσδοκίες μας πράξη» αναφέρει ο Σταύρος Βετουλάκης .

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook