Την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων και τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις, εξέφρασε με ψήφισμά του ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου καυτηριάζοντας τις πρακτικές που έχουνε οδηγήσει μια άνευ προηγουμένου ύφεση στην οικονομία.

Ολόκληρο το ψήφισμα:

"Η αποδόμηση των εργασιακών σχέσεων, οι αντεργατικές
μνημονιακές διατάξεις, οι πολιτικές μείωσης των εισοδημάτων, η παράλογη καταιγίδα των φόρων και η αποδόμηση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, έχουν δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου ύφεση στην οικονομία και την αγορά.

Ο κλάδος του εμπορίου βρίσκεται και αυτός σε μια εξαιρετικά δεινή θέση με αφορμή τα συνεχή φοροεισπρακτικά μέτρα, την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, το στέγνωμα της ρευστότητας στην αγορά και την συνεχιζόμενη άρνηση των Τραπεζών να διαθέσουν κεφάλαια, αναχαιτίζοντας με αυτό τον τρόπο τις όποιες προσπάθειες για βιώσιμη ανάπτυξη.

Με αφορμή την απεργιακή κινητοποίηση που έχει προκηρύξει για τις 9/4/2014 η ΓΕΣΕΕ, ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ εκφράζει την αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων, που αγωνίζονται για τη διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων και της εργασιακής τους αξιοπρέπειας, καθώς και των συνταξιούχων και των ανέργων που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν".

Flashnews.gr