Τα ρευματικά νοσήματα είναι χρόνια και επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα ζωής του πάσχοντα. Επηρεάζουν την επαγγελματική, οικογενειακή αλλά και κοινωνική του ζωή, με αποτέλεσμα ο ρευματοπαθής να μην έχει μόνο αντίπαλό του τη σωματική του υγεία. Είναι επομένως απαραίτητο να αποκτήσουν οι ρευματοπαθείς τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις αρνητικές συνέπειες των νοσημάτων τους και να ζήσουν μια ζωή με ποιότητα, με αξιοπρέπεια και να συμμετέχουν ισότιμα και πλήρως στην κοινωνική ζωή.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα τα παραπάνω, αλλά και με στόχο την καλύτερη γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών του, ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης διοργανώνει συνάντηση με θέμα «Σκέφτομαι θετικά, μαθαίνω να διαχειρίζομαι το νόσημά μου».

Η συνάντηση θα γίνει στα Χανιά στο Ξενοδοχείο ΑΚΑΛΗ (Κισσάμου 55), το Σάββατο 12 Απριλίου 2014, στις 6.30 μμ. Στην συνάντηση θα παρευρεθούν και οι ψυχολόγοι κ. Γεωργία Κτιστάκη, PhD & Γεωργία Δημητράκη PhD cand συνεργάτες του Συλλόγου, με σκοπό να συζητηθούν θέματα που αφορούν και προβληματίζουν καθημερινά τους ρευματοπαθείς. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όποιον το επιθυμεί. Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε ενημερώστε την κ. Μαρία Χατζηιωάννου στα τηλέφωνα 6944995826 & 2821073679 .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook