Την Τρίτη 8 Απριλίου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace έλαβαν χώρα τα βραβεία Tourism Awards. 
Ο θεσμός Tourism Awards ξεχωρίζει και επιβραβεύει επαγγελματίες του Τουριστικού κλάδου, εταιρείες και φορείς, σχετικά με τις κορυφαίες πρακτικές και τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.
Στην τελετή απονομής, μία σημαντική βραδιά για το χώρο, παρευρέθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής (ακαδημαϊκοί διεθνούς εμβέλειας, επιτυχημένοι επαγγελματίες και φημισμένοι σύμβουλοι επιχειρήσεων), καθώς και εκπρόσωποι των φορέων που υποστηρίζουν τα βραβεία.
Οι εταιρείες Next Step και Indigo View σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, βραβεύθηκαν με το Xρυσό βραβείο στην κατηγορία Branding, Public Relations & CSR, για την Ολοκληρωμένη Επικοινωνιακή Καμπάνια / Integrated Marketing Campaign της Περιφέρειας, Incredible Crete. 
Το βραβείο παρέλαβαν ο κύριος Σταύρος Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης και οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών, Άγγελος Καραγκουνάκης για την Next Step και Θοδωρής Παπαδουλάκης για την Indigo View.
Η εταίρεία Next Step επίσης διακρίθηκε για την ανάπτυξη συστήματος online κρατήσεων για κρουαζιέρες του οργανισμού Νavigator, το οποίο απέσπασε ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Technology, Cross-channel Integration.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook