Την Τρίτη (17/5) το απόγευμα ξεκίνησε το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών. Ανάμεσα στις 25 πολίστριες που έχει καλέσει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης βρίσκονται και τρεις Χανιώτισσες που πρόσφατα κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Α1 με το σκουφάκι του Ολυμπιακού αλλά και μία που επέστρεψε φέτος στην Ελλάδα και στη ΝΕ πατρών. Πρόκειται για τις Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ηλέκτρα Ψούνη και Κλεάνθη Πενταράκη αλλά και την Τόνια Σολανάκη.

Αναλυτικά οι αθλήτριες που συμμετέχουν στο καμπ προεθνικής στο Ζάππειο είναι οι: Αντωνάκου, Ψούνη, Αβραμίδου, Μανωλιουδάκη, Πενταράκη (Ολυμπιακού), Λιόση, Ρουμπέση, Γερόλυμου, Τσουκαλά, Μελιδόνη, Κούβδου, Ασημάκη, Λαρά (ΝΟ Βουλιαγμένης), Διαμαντοπούλου Χρ., Αλεξάκη, Κότσια (Πανιωνίου), Τζίμα, Γούλα, Πλευρίτου Μαργ., Φλώρου Μαρ. (Ηρακλή), Βασιλακοπούλου Αγγ., Διαμαντοπούλου Βασ.  (Νηρέα Χαλανδρίου), Σολανάκη, Παπαϊωάννου (ΝΕ Πατρών), Χαραλαμπίδου (Τρίτωνα Αμαρουσίου).
Από τις 20 έως τις 22 Μαΐου η Εθνική μας θα αγωνιστεί στον Β’ Γύρο της προκριματικής φάσης του Γουόρλντ Λιγκ, φιλοξενώντας (Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου) τις Εθνικές ομάδες της Ισπανίας, της Ουγγαρίας και της Βρετανίας, με τις οποίες αγωνίστηκε (13-15 Μαΐου), στην Βαρκελώνη, για τον Α’ Γύρο της διοργάνωσης.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook