Το βράδυ της Τετάρτης (18/5) κρίνεται σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Τίμου Καβακά στον Πλατανιά. Ο νεαρός τεχνικός θα έχει συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας στην οποία θα φανεί αν θα συνεχιστεί η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές.Τα πάντα φαίνεται οτι θα έχουν κριθεί μέχρι την Παρασκευή όπου και έχει οριστεί η λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις αποφάσεις του Δ.Σ. όσον αφορά τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά. Η γενική συνέλευση βέβαια θα αργήσει ακόμα κάποιες μέρες μέχρι να γίνει. Το δεδομένο είναι ότι υπάρχει καλή διάθεση και από τις δυο πλευρές για να πορευτούν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Καβακάς δεν παρέλειψε ωστόσο και στο περιθώριο του φιλικού με τον Εργοτέλη να τονίσει ότι για να παραμείνει πρέπει να πληρωθούν πρώτα κάποιες προϋποθέσεις που έχουν να κάνουν με τις συνθήκες εργασίας της ομάδας αλλά και με τους στόχους που θα έχει.
Την Παρασκευή (20/5) θα υπάρξει η λήξη της αγωνιστικής σεζόν για παίκτες και τεχνικό τιμ που θα ξεκουραστούνε, εκτός κι αν προκύψει την ίδια μέρα κάποιο ευχάριστο νέο από την ανακοίνωση της ΕΠΟ σχετικά με τις ενημερώτητες των ομάδων της Football League 2.

«Έκλεψε» τις εντυπώσεις

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook