Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κισσαμικός, για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (13/04, 17.00) με την Προοδευτική.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μποτωνάκη (4 κίτρινες), Κόντη (αποβολή με Ιωνικό), ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Ψυχουντάκης, Στεφανίδης, Μπάτζιο.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ αξιολόγησε το ματς και όρισε ρέφερι τον υποψήφιο ανόδου στη Super League Νίκο Ανούσο, με πρώτο βοηθό - τον επίσης υποψήφιο ανόδου στη SL - Γιώργο Παλαμίδα και β' βοηθό την Ελένη Παυλέρου (όλοι της Ένωσης Λακωνίας).

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα μας, για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (13/04, 17.00) με την Προοδευτική.
Ο προπονητής Σπύρος Μπαξεβάνος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μποτωνάκη, Κόντη, ενώ δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Ψυχουντάκης, Στεφανίδης και Μπάτζιο.
Κανονικά συμμετείχε στο πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης (10/04) ο Παραλίκης.
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής όρισε διαιτητικό τρίο από την Ένωση Λακωνίας, με ρέφερι τον Νικόλαο Ανούσο (Football League-υποψήφιος ανόδου) και βοηθούς τους Γεώργιο Παλαμίδα (Football League-υποψήφιος ανόδου) και Ελένη Παυλέρου. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γεώργιος Μητροφάνης (Αθηνών)».


Flashnews.gr