Στο κτήριο της πυροσβεστικής υπηρεσίας περιόδευσε , σήμερα Πέμπτη 10 Απριλή, ο Μανώλης Συντυχάκης υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με το προσωπικό της υπηρεσίας, ο Μ. Συντυχάκης ανέφερε:

«Αναρωτηθείτε! Ποιος ευθύνεται αν όχι τα κόμματα του ευρωμονόδρομου οι κυβερνήσεις, οι δήμαρχοι και περιφερειάρχες τους, που στήριξαν κι εφάρμοσαν τη σύναψη μνημονίων συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ. με τους δήμους; Οι δήμοι δεν πρέπει να έχουν καθήκοντα αστυνόμευσης. Πόσο μάλλον όταν πίσω από αυτά τα μνημόνια και με πρόσχημα την αντιμετώπιση υπαρκτών προβλημάτων κρύβονται μέτρα καταστολής ενάντια στο λαϊκό κίνημα. Ποιος ευθύνεται για την κατάργηση δικαιωμάτων του προσωπικού της Πυροσβεστικής, για τη μείωσή του, για την εποχική υπηρεσία;

Εμείς στηρίζουμε την ανάκληση όλων των μειώσεων που επιβλήθηκαν σε μισθούς και συντάξεις. Το ύψος της σύνταξης να είναι στο 80% των αποδοχών αφυπηρέτησης και επαναφορά του εφάπαξ στα προ περικοπών επίπεδα.
Καταδικάζουμε τις διακρίσεις και διώξεις του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας οσάκις διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Υπερασπίζουμε το δικαίωμά σας να διεκδικείτε και να παλεύετε μαζί με το λαό.
Καταψηφίσαμε στη Βουλή το πρόσφατο σχέδιο νόμου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για την Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα και την Πολιτική Προστασία, που δυναμώνει την καταστολή, ως εχθρικό στα συμφέροντα του λαού και των ενστόλων.

Η συντριπτική πλειοψηφία σας είστε παιδιά του λαού. Γιοι και κόρες λαϊκών οικογενειών που υπηρετείτε σε δύ¬σκολες συνθήκες. Καμία σχέση δεν έχουν οι αγώνες του λαού με την εγκληματική δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Γυρίστε την πλάτη στη ναζιστική Χρυσή Αυγή και την εγκληματική της δράση. Απομονώστε την παντού.

Οι τίμιοι πατριώτες στρατιωτικοί και χωροφύλακες, όταν οι φασίστες πρόγονοι της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν και κατέκτησαν τη χώρα μας, μαζί με το λαό αντιστάθηκαν, την ελευθέρωσαν από τους κατακτητές και το φασισμό με χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες.

Σας καλούμε να στηρίξετε το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε δήμο και περιφέρεια . Για το συμφέρον του λαού, για το συμφέρον της πατρίδας μας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook