Περισσότερες από 600 οικογένειες στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου θα ενισχυθούν με τρόφιμα και κηπευτικά ενόψει της εορτής του Πάσχα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Κρήτης. Η νέα διανομή τροφίμων θα γίνει την Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη στο Ηράκλειο και την Μ. Δευτέρα στις Μοίρες. Με την υποστήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, και την επίβλεψη της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Θεανώς Βρέντζου, συγκεντρώθηκαν με προσφορά συνεταιρισμών, επιχειρηματιών, και ιδιωτών περισσότεροι από 8 τόνοι τροφίμων και κηπευτικών.
«Καταφέραμε και συγκεντρώσαμε πάνω από 8 τόνους τρόφιμα και κηπευτικά, μια σημαντική ποσότητα, με τη βοήθεια συνεταιρισμών, ιδιωτών και επιχειρήσεων τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την κοινωνική τους προσφορά και αλληλεγγύη» δήλωσε η κ. Βρέντζου. 
Όπως τόνισε η κ. Βρέντζου, η Περιφέρεια Κρήτης, συνεχίζει σταθερά τα τελευταία 3,5 χρόνια τη προσπάθεια που κάνει μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, για την στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη. 
Στη Πασχαλινή διανομή θα ενισχυθούν συγκεκριμένα: 250 οικογένειες στη πόλη του Ηρακλείου, 100 οικογένειες οικοδόμων, 100 οικογένειες στο δήμο Βιάννου, 100 οικογένειες ΑμΕΑ στο δήμο Αρχανών-Αστερουσίων, 60 οικογένειες στις Μοίρες, 50 οικογένειες στο δήμο Γόρτυνας, όπως επίσης θα ενισχυθεί η «Αποστολική Διακονία Αγάπης» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.
Η διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους στο Ηράκλειο θα γίνει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Κρήτης στην οδό Καζαντζάκη 6-8 (πάροδος Γιαμαλάκη) Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη από τις 8.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Στις Μοίρες από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στο γραφείο Αγροτικής Οικονομίας Μοιρών (Ρήγα Φεραίου 30).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook