Την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου με το συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη \”ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ\”, ανακοίνωσε ο Νεκτάριος Σερμάκης.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

\”Εδώ και 16 χρόνια ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση και έχω αποκτήσει εμπειρία και γνώση για την αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν τον τόπο μας.

Μέσα από τη συμμετοχή μου στα θεσμικά όργανα όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να στήσω γέφυρες συνεργασίας και συνεννόησης και να έχω λόγο θετικό.

Τα τελευταία χρόνια, μέσα από τον τρόπο λειτουργίας του περιφερειακού συμβουλίου, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για μια ευρύτερη συνεργασία. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η προσωπικότητα του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, που ξέρει να συνθέτει και αποτελεί εγγύηση για τη συνέχεια.

Σήμερα, άνθρωποι με την ίδια αγάπη για την Κρήτη, συμπορευόμαστε για να υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα δράσης για την πενταετία 2014 έως 2019.

Πρόκειται, επί της ουσίας, για μια δημιουργική, πολυσυλλεκτική συμμαχία προσώπων, ένα συνασπισμό δυνάμεων ενεργών πολιτών που ξεκίνησαν από διαφορετικές πολιτικές διαδρομές αλλά τους ενώνει η ίδια ισχυρή θέληση: να κάνουν το καλύτερο για το τόπο που ζουν.

Πιστεύω, όπως και η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, ότι ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν μπορεί να είναι χώρος για κομματικές αντιπαραθέσεις.

Σε αυτές τις εκλογές, όσοι θέλουν να δείξουν την κομματική τους προτίμηση έχουν την δυνατότητα να το πράξουν στην κάλπη των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.

Στις εκλογές της περιφερειακής αυτοδιοίκησης αποφασίζουμε με καθαρό νου, επιλέγοντας τους ικανότερους και το καλύτερο πρόγραμμα για τον τόπο μας.

Καλώ όλους τους πολίτες και τους φίλους που όλα αυτά τα χρόνια με στηρίζουν, να ενισχύσουν δυναμικά αυτή τη νικηφόρα συνεργασία για το μέλλον και την προοπτική της Κρήτης!

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή να με ενισχύσετε σε αυτήν μου την προσπάθεια με έναν από τους τέσσερις σταυρούς προτίμησης που έχετε δικαίωμα, για να σας εκπροσωπήσω στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook