Μία συνέντευξη πολύ διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει ως τώρα έδωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η υπουργός Τουρισμού μίλησε για όλα. Για τον Ομπάμα, για τον Σταύρο Θεοδωράκη και φυσικά για την ίδια.

Η υπουργός, μιλώντας στο Δημήτρη Δανίκα και στο «Πρώτο Θέμα», ρωτήθηκε για τη συνάντησή της με τον Αμερικανό πρόεδρο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν της την...έπεσε, εκείνη απάντησε: «Το κατέχει το σπορ. Είναι επιρρεπής», ενώ αναφέρθηκε και στο κομπλιμέντο Ομπάμα, ο οποίος της είπε όταν συστήθηκαν: «You are very beautiful».

Ως γυναίκα βέβαια η κυρία Κεφαλογιάννη πήρε το μέρος της Μισέλ Ομπάμα, λέγοντας ότι «έχει δίκιο», με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα για την πρωθυπουργό της Δανίας και τη συμπεριφορά του απέναντι στις ωραίες γυναίκες.

Σε σχόλιο του δημοσιογράφου, ο οποίος είπε: «Αποσπάς το μάξιμουμ. Χωρίς να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι», εκθειάζοντας την εξωτερική εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη, εκείνη απάντησε: «Δεν είμαι γκόμενα, ούτε το παίζω τέτοια. Τελεία. Προσπάθεια και πάλι προσπάθεια».

Μιλώντας για την παρουσία του συζύγου της, Μάνου Πενθερουδάκη, στις δημόσιες εμφανίσεις... ή καλύτερα την απουσία του, η υπουργός ανέφερε: «Είναι ανεξάρτητος, διακριτικός και πάντα απών από τις δημόσιες εμφανίσεις μου. Δεν γουστάρει να είναι ο κύριος της κυρίας. Κρητίκαρος με τα όλα του».

Η υπουργός σχολίασε και το θέμα με τους μισθούς των βουλευτών, λέγοντας ότι «ο Σαμαράς τα έκοψε όλα. Ούτε μισό ευρώ δεν παίρνουμε για τα υπουργικά μας καθήκοντα. Μόνο τη βουλευτική μας αποζημίωση. Χωρίς τα επιπλέον από τις επιτροπές. Κάτι λιγότερο από 4.500 ευρώ». Αμέσως μετά επέστρεψε στην εξωτερική της εμφάνιση, λέγοντας: «Με θεωρείς νάρκισσο; Κι όμως δεν είμαι. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι».

newsbeast.gr