Εντείνεται ο καθιερωμένος πόλεμος των πασχαλινών προσφορών στα αρνιά μεταξύ των αλυσίδων σούπερ μάρκετ. 
Πιο συγκεκριμένα, έντονες αντεγκλήσεις προκαλεί η επιλογή της γερμανικής πολυεθνικής αλυσίδας LIDL να παρουσιάσει προσφορά αρνιών στα καταστήματα της. 
Ο περιορισμένος αριθμός που η εταιρεία βάζει προς πώληση και φθάνει σε ελάχιστα αμνοεριφια ανά κατάστημα, συν το γεγονός πως η εταιρεία σύμφωνα με τον ανταγωνισμό της δεν διατηρεί άδεια κρεοπωλείου, όξυναν τα πνεύματα, ενώ πηγές μιλάνε για παρέμβαση που θα υπάρξει απο τη μεριά του υπουργείου Ανάπτυξης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αρνιά της LIDL απο νωρίς σήμερα το πρωί εξαντλήθηκαν λόγω του περιορισμένου αριθμού τους, δημιουργώντας εκνευρισμό καθώς κύκλοι της αγοράς μιλάνε για \”παραπλανητική διαφήμιση που στόχο είχε να βάλει κόσμο στα καταστήματα χωρίς να υπάρχει επάρκεια\”. 
Επίσης πολλά ερωτηματικά προκαλεί και η τιμή των 3,99 ευρώ ανα κιλό, καθώς η διαφήμιση κάνει λόγο για \”ελληνικά\” αρνιά, ενώ είναι γνωστό σε όλους πως η τιμή που πωλούν οι έλληνες κτηνοτρόφοι δεν έχει πέσει κάτω απο τα 5-6 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες και σε πρώτο στάδιο ο ΕΦΕΤ ξεκίνησε ελέγχους στην Γερμανική αλυσίδα για να διαπιστωθεί ο τρόπος συντήρησης των συγκεκριμένων αρνιών έχοντας υπόψιν και το δεδομένο, πως αυτά τα super markets δεν διαθέτουν άδεια κρεοπωλείου.
Στην συνέχεια αναμένεται η έρευνα να αφορά και στα τμήματα Εμπορίου για να διαπιστωθεί η ακριβής προέλευση των αρνιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook