Με ανακοίνωσή του ο Κισσαμικός συγχαίρει τον Πλατανιά, για την παραμονή του στη Super League και τον Μινώταυρο, για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση για τον Κισσαμικό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι στους "ερυθρόλευκους" αγωνίζεται το "δικό" του παιδί ο Αντώνης Ντεντάκης (φωτ.), που "μετακόμισε" το περασμένο καλοκαίρι στον Πλατανιά από το Καστέλι.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, για την παραμονή της στη Super League και ευχόμαστε καλή επιτυχία και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ειδικότερα συγχαίρουμε τη Διοίκηση, το Προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, που κατάφεραν να διατηρήσουν την ομάδα στη ελίτ του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Για εμάς αποτελεί ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι στο ρόστερ της ομάδας βρίσκεται το "δικό" μας παιδί, ο Αντώνης Ντεντάκης, που συμμετείχε στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. 

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Α.Ο. Μινώταυρο Μουρνιών, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α' Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων και του εύχεται καλή επιτυχία στα μπαράζ για άνοδο στη Γ' Εθνική».