Το Σάββατο 12 Απριλίου 2014, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κισάμου κ.Γεώργιος Αννουσάκης, συναντήθηκε κατόπιν προσκλήσεως με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλοκαμιανών, κ. Εμμανουήλ Πλοκαμάκη, καθώς και με κατοίκους της περιοχής.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί ο κύριος Αννουσάκης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοινότητα Πλοκαμιανών και να συζητηθούν οι δυνατότητες ανάπτυξης της.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”στα πλαίσια της περιήγησης, ο κ. Αννουσάκης ενημερώθηκε από τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ ανέπτυξαν και τις προτάσεις τους σχετικά με αναπτυξιακά έργα που κρίνονται απαραίτητα και θα συντελέσουν στην ανάπτυξη του χωριού καθώς θα δώσουν προστιθέμενη αξία στην περιοχή . 
Ο κ. Αννουσάκης αναγνωρίζοντας αφενός, την απίστευτου κάλλους ομορφιά της περιοχής και αφετέρου την αναγκαιότητα αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξης της, δεσμεύτηκε για τη στήριξη του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης» τόσο στον πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής όσο και στην εθελοντική ομάδα που έχει δημιουργηθεί, με στόχο τη συνεργασία για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων .
Η πρώτη αυτή συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Κισάμου κ. Αννουσάκη με εκπροσώπους της περιοχής των Πλοκαμιανών μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, ενώ βέβαιο είναι, ότι θα επακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις τόσο στην εν λόγω, όσο και σε άλλες περιοχές της Κισάμου, καθώς πάγια θέση του Συνδυασμού«Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης»,είναι η άμεση επαφή και ενημέρωση κατ΄ιδίαν, από τους κατοίκους της κάθε περιοχής, προκειμένου τα αναπτυξιακά έργα να λειτουργήσουν ως κίνητρο παραμονής και δραστηριοποίησης των νέων στην περιφέρεια της Κισάμου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook