Μια υποψηφιότητα που θα συζητηθεί και που αναμφισβήτητα θεωρείται ως ένα ακόμη δυνατό χαρτί στον συνδυασμό του Σεραφείμ Τσόκα έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο του για την Περιφερειακή ενότητα του Ηρακλείου.

Πρόκειται για την υποψηφιότητα του Νίκου Χαλκιαδάκη που προέρχεται από τον χώρο του τουρισμού , στον οποίο έχει αναπτύξει σημαντική επαγγελματική αλλά και συνδικαλιστική δράση δείχνοντας ξεχωριστά δείγματα γραφής.

Ο Νίκος Χαλκιαδάκης είναι Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου επιτυχημένος ξενοδόχος, στην μακρά πορεία του στον χώρο του τουρισμού και η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο του Σεραφείμ Τσόκα επιβεβαιώνει τις έξυπνες και δυνατές επιλογές του με συγκεκριμένο σχέδιο και στρατηγική που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα από όλους τους επαγγελματικούς χώρους.

Ο Νίκος Χαλκιαδάκης γεννήθηκε το 1965 στο Ηράκλειο Το 1982 αποφοίτησε από το λύκειο «Κοραής» και συνέχισε τις σπουδές του σε Τουριστική Σχολή στο Μόναχο της Γερμανίας. Μιλάει 5 γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Ιταλικά και Γαλλικά) και γνωρίζει άριστα τον τουριστικό τομέα.

Είναι παντρεμένος με την Άννα και έχει ένα γιό 24 χρονών.

Ασχολήθηκε με την οικογενειακή τους επιχείρηση από το 1983, όπου και ακόμη την διευθύνει με μεγάλη επιτυχία και ανάπτυξη. Η επιχείρησης του Cactus Hotels απασχολούσε μέχρι το Μάιο του 2010 120 εργαζόμενους και από τότε έχει αυξήσει τους εργαζόμενους της σε 230, σε καιρούς οικονομικής ύφεσης και κρίσης, δίνοντας ιδιαίτερη φροντίδα στην απασχόληση και μια ανάσα τόσο στις ίδιες τις οικογένειες, αλλά και στην τοπική οικονομία.

Από τον Μάρτιο του 2013 είναι πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου με στόχους την ένωση των Ενώσεων Κρήτης, την εγγραφή περισσότερων μελλών στη ένωση και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Μετέχει συνεχώς σε σεμινάρια και εκθέσεις τουρισμού σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο βεληνεκές.

Έχει επίσης σκοπό και στόχο μέσω της Ένωσης Ξενοδόχων να ενώσει τον Πρωτογενή τομέα (αγροτικά προϊόντα) με τον δευτερογενή (Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις).

Τα τελευταία χρόνια τα ξενοδοχεία Cactus Royal και Cactus Beach έχουν βραβευθεί με δεκάδες διεθνή βραβεία σε όλους τους τομείς με τελευταία επιτυχία την βράβευση του Cactus Royal στα καλύτερα 100 ξενοδοχεία του κόσμου από την διεθνή σελίδα αξιολόγησης του Holidaycheck.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook