Τον Πλατανιά για την παραμονή του στη Super League συνεχάρη μέσω επιστολής η Ε.Π.Σ. Χανίων, που απέστειλε τα συγχαρητήριά της και στις ομάδες που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα Α\’ Κατηγορίας και υποδομής.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΠΣΧ:
Η Ε.Π.Σ. Χανίων απέστειλε συγχαρητήριες επιστολές, στην Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, για την παραμονή της στη Super League, αλλά και στις ομάδες που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στα πρωταθλήματα της Ένωσης, που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα.

Αναλυτικά:

ΠΡΟΣ

ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 


Κύριε Πρόεδρε,

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων σας συγχαίρει θερμά για την παραμονή σας στην Super League και σας εύχεται καλή επιτυχία στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

ΠΡΟΣ

Α.Ο. ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ


Κύριε Πρόεδρε,

Με το πέρας της ποδοσφαιρικής περιόδου και την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας ομάδας στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία, ποδοσφαιρικής περιόδου 2013–2014, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε. Π .Σ. Χανίων, σας συγχαίρουν θερμά και σας εύχονται καλή συνέχεια στο έργο σας και ευόδωση των στόχων σας .
Επίσης κάθε επιτυχία στο πρωτάθλημα των πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ. στο οποίο θα αγωνισθείτε. 

ΠΡΟΣ

A.O. ΙΩΝΙΑ 2000


Κύριε Πρόεδρε,

Με το πέρας της ποδοσφαιρικής περιόδου και την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας ομάδας στην κατηγορία Προπαίδων, ποδοσφαιρικής περιόδου 2013 – 2014, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε. Π .Σ. Χανίων, σας συγχαίρουν θερμά και σας εύχονται καλή συνέχεια στο έργο σας και ευόδωση των στόχων σας.

ΠΡΟΣ

Α.O. ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ


Κύριε Πρόεδρε,

Με το πέρας της ποδοσφαιρικής περιόδου και την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας ομάδας στην κατηγορία Τζούνιορ, ποδοσφαιρικής περιόδου 2013 – 2014, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε. Π .Σ. Χανίων, σας συγχαίρουν θερμά και σας εύχονται καλή συνέχεια στο έργο σας και ευόδωση των στόχων σας.

ΠΡΟΣ

Α.Δ.Ν. ΚΥΔΩΝΙΑΣ


Κύριε Πρόεδρε,

Με το πέρας της ποδοσφαιρικής περιόδου και την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας ομάδας στην κατηγορία Προτζούνιορ, ποδοσφαιρικής περιόδου 2013 – 2014, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε. Π .Σ. Χανίων, σας συγχαίρουν θερμά και σας εύχονται καλή συνέχεια στο έργο σας και ευόδωση των στόχων σας.


Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΕΩΡ. ΑΚΑΣΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook