Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε την περασμένη Κυριακή στο Μαϊάμι, όταν δύο 17χρονα κορίτσια και ένας άνδρας, ο οποίος προσπάθησε να τα σώσει, έχασαν την ζωή τους σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Τα δύο κορίτσια, η Carolina και η Anapaula ταξίδευαν με ένα κόκκινο Toyota, όταν μια 68χρονη γυναίκα που οδηγούσε ένα βανάκι έπεσε πάνω τους.

\"samareitis1.jpg\" 

Βλέποντας το περιστατικό, ο μοτοσικλετιστής, Eduardo Hernandez σταμάτησε για να βοηθήσει τα κορίτσια, όταν ξαφνικά ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στα σταματημένα αυτοκίνητα, σκοτώνοντας και τους τρεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Hernandez επέστρεφε στο σπίτι του μαζί με τον πατέρα και τον οχτάχρονο γιο του. Λίγα μέτρα πριν φτάσει είδε το τροχαίο και σταμάτησε. Ο πατέρας του, του είπε απλά να καλέσει την αστυνομία, όμως εκείνος επέμενε να πάει και να δει αν είναι όλοι καλά.

\"samareitis2.jpg\"

Ακόμα ένας οδηγός, ο Ronaldo Jimenez σταμάτησε για να βοηθήσει τις δύο κοπέλες και αρκετοί άλλοι που όμως δεν βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι οι δύο κοπέλες παραβίασαν έναν κόκκινο σηματοδότη και η 68χρονη πέρασε με πορτοκαλί με αποτέλεσμα να συμβεί το κακό.

\"samareitis3.jpg\"

Εκεί μάλιστα που όλοι κοιτούσαν να δουν αν χτύπησε κανείς, ένα άλλο αυτοκίνητο άρχισε να τους πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα, κορνάροντας ασταμάτητα.

Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο κόκκινο Toyota, παρέσυρε τον Hernandez και τελικά κατέληξε πάνω στο βανάκι με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και τα δύο κορίτσια και ο άνδρας.

\"samareitis4.jpg\"

Η οικογένειά του είναι συγκλονισμένη και μιλά για έναν γλυκό άνδρα που άφησε πίσω του μια υπέροχη οικογένεια.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook