Την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Χανίων, με το συνδυασμό του Μ. Σκουλάκη \”Χανιά: Μαζί για το δήμο μας\” ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμιωτάκης.

Σε επιστολή του αναφέρει τα εξής:

Το σημαντικότερο πρόβλημα των νέων ανθρώπων στις μέρες μας, είναι η εργασιακή επισφάλεια και η ανεργία. Για αυτό το λόγο, χρειαζόμαστε ένα Δήμο, που προτεραιότητα του θα είναι οι πολιτικές και τα έργα εκείνα, που θα προκαλέσουν συνθήκες δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Τα Χανιά μας πρέπει να γίνουν ο πόλος ανάπτυξης για τη Δυτική Κρήτη και όχι μόνο.

Η κοινωνία οφείλει να δώσει εντολή με τη ψήφο της, στα πρόσωπα εκείνα που μπορούν και έχουν τη διάθεση, να εκμεταλλευτούν κάθε εθνικό και κοινοτικό πόρο, προς την πραγμάτωση αυτών των στρατηγικών. Η ανάδειξη της πόλης μας ως νούμερο ένα τουριστικό προορισμό, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, δια μέσου της αξιοποίησης των δυνατοτήτων εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως ο αγροτικός, ο θρησκευτικός ή ο συνεδριακός, θα καταστήσουν τα Χανιά πόλο έλξης επίσκεψης για όλο το χρόνο.

Τα έργα υποδομής για την υποστήριξη αυτών των δράσεων, η στήριξη, μέσω της μείωσης της γραφειοκρατίας, στους νέους επιχειρηματίες, που σε περιόδους κρίσης παίρνουν το ρίσκο και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, είναι δράσεις, που εάν τις επιτύχουμε, θα αλλάξουν προς το καλύτερο τη πόλη μας.

Με αυτές τις σκέψεις, αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με το συνδυασμό του Μανώλη Σκουλάκη «Χανιά: Μαζί για τον Δήμο μας», γιατί μαζί του και μαζί με πολλούς άξιους συμπολίτες μας, μπορούμε να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που έγινε τα προηγούμενα τριάμισι χρόνια, αλλάζοντας τα Χανιά μας προς το καλύτερο.

ΣΑΜΙΩΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
• ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ • ΜΕΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook