Στην Τριόπετρα του δήμου Αγ.Βασιλείου προωθείται μια τεράστια τουριστική επένδυση ύψους 400 εκατομ ευρώ από Κύπριους επιχειρηματίες οι οποίοι, μετά την συνάντηση που είχαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, επισκέφθηκαν σήμερα την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κα Μαρία Λιονή.

Οι Κύπριοι επιχειρηματίες ενημέρωσαν την κα Λιονή για την εν λόγω επένδυση η οποία περιλαμβάνει δυο πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, με συνεδριακά και αθλητικά κέντρα καθώς και κέντρα θαλασσοθεραπείας, όπως επίσης οργανικές φάρμες καλλιέργειας. Ιδιαίτερα επεσήμαναν την ύπαρξη γραφειοκρατικών προβλημάτων τα οποία και καθυστερούν την υλοποίηση της επένδυσης, η οποία πρόκειται να δημιουργήσει 1000 νέες θέσεις εργασίας.

Η κα Λιονή από την πλευρά της δήλωσε ότι το σχέδιο αυτό αποτελεί μια πολύ μεγάλη επένδυση, η οποία αναμένεται να ενισχύσει την παροχή τουριστικών υπηρεσιών, να προσελκύσει περισσότερους και ποιοτικούς τουρίστες και να τονώσει την τοπική οικονομία και αγορά.

Πρόσθεσε τέλος ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο πλαίσιο πάντα των αρμοδιοτήτων της, ώστε τα γραφειοκρατικά εμπόδια να ξεπεραστούν και να απεμπλακεί το εγχείρημα από τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook