Τους 59 υποψηφίους για τις Δημοτικές Κοινότητες ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι και για τις Τοπικές Κοινότητες

Δείτε εδώ τους 59 υποψηφίους

Σε δήλωση του τόνισε,

\”Οι υποψήφιοι είναι καταξιωμένα μέλη των τοπικών κοινωνιών, άνθρωποι του μόχθου, της δημιουργίας και της τοπικής επιχειρηματικότητας που γνωρίζουν, γιατί τα ζουν καθημερινά, τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και μπορούν να εισηγηθούν πρακτικές και εφαρμόσιμες λύσεις.

Κριτήριο επιλογής, εκτός από την ικανότητα και την καταξίωση είναι το ενδιαφέρον τους για τα κοινά, η διάθεση προσφοράς στην τοπική και στην ευρύτερη κοινωνία του Δήμου.

Σ’ αυτούς εκπροσωπούνται όλες σχεδόν οι επαγγελματικές τάξεις, και συγκροτούν ένα ομοιογενές και συνεκτικό σύνολο με ισορροπημένη παρουσία εμπειρίας και νιότης, ανδρών και γυναικών.

Η σημασία αυτής της επιλογής είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο θα μεταφέρουν τον παλμό και τα προβλήματα της περιφέρειας στα κεντρικά όργανα του Δήμου, αλλά και θα συμμετέχουν και θα επιβλέπουν στην εφαρμογή των προτεινόμενων λύσεων.

Πρόκειται για μια δυναμική ομάδα που είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλλει αποφασιστικά στην “πορεία προς τα εμπρός” του νέου Δήμου Ηρακλείου, πρόσθεσε ο Δήμαρχος\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook