Την ευθύνη για την βαριά ήττα από τον Α.Ο. Χανιά ανέλαβε ο Γκιγέρμο Όγιος.
Ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε ότι πρέπει να παρθούν αποφάσεις για τον ίδιο και την ομάδα και ήδη τα δημοσιεύματα από την Θεσσαλονίκη τον φέρνουν στην πόρτα της εξόδου.
Αναλυτικά όσα δήλωσε για το ματς με τον ΑΟΧ:

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος με το αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε. Ήρθαμε για να προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ψάξουμε τις πιθανότητές μας για νίκη. Βρέθηκαν αρκετές στιγμές που σημάδεψαν το παιχνίδι. Περνάμε μια πολύ δύσκολη φάση. Μία δυσκολία στις πολλές που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτό είναι συνεχόμενο και πάντα υπάρχουν δυσκολίες. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή το μόνο που μπορώ να πω είναι να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, γιατί παρά το αρνητικό αποτέλεσμα πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό, απέναντι σε μια ομάδα που είναι ένα πολύ συμπαγές σύνολο, που ξέρει πολύ καλά τι κάνει, που ξέρει να εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις με τον δικό της τρόπο. Εμείς είχαμε κάποιες στιγμές στον αγώνα, που θα μπορούσαμε να είχαμε ανατρέψει την ροή, αλλά δυστυχώς από την στιγμή που δεν το κάναμε αυτό σημάδεψε όλο το παιχνίδι. Η ομάδα παρά την αποβολή και το αρνητικό αποτέλεσμα συνέχισε να παλεύει. Φυσικά ήμασταν πιο εκτεθειμένοι στην αντεπίθεση γιατί η αντίπαλη ομάδα έχει πολύ ταχείς ποδοσφαιριστές. Συνεχίσαμε όμως να ψάξουμε το δικό μας γκολ, που θα μπορούσε να μας ξαναβάλει στο παιχνίδι και να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τις πιθανότητές μας. Η απόλυτη ευθύνη βαραίνει εμένα. Κανείς δεν μπορεί να βρει άλλον που να έχει την ευθύνη πέρα από εμένα. Θα αναλύσουμε τις καταστάσεις και θα παρθούν αποφάσεις, γιατί η ομάδα είναι πάνω από όλους, από οποιονδήποτε. Είναι μια τεράστια ομάδα, που ζει με πάρα πολύ μεγάλο συναίσθημα, με πάρα πολύ μεγάλο πάθος, σε μια περίοδο πολύ προβληματική. Αυτή η ομάδα όμως έχει αντιμετωπίσει όλες αυτές τις καταστάσεις καθημερινά. Γι\’ αυτό παρά την ήττα είναι τιμή να έχω τους ποδοσφαιριστές που έχω, να πορεύομαι με αυτούς και να εργάζομαι σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο, με τη μεγάλη ιστορία. Θεωρώ ότι έχουμε αφήσει κι εμείς κάποια θετικά στοιχεία, αλλά αυτό που κυριαρχεί πάντα είναι το αποτέλεσμα. Θα αναλύσουμε τις καταστάσεις, θα σκεφτούμε και όποια είναι η καλύτερη απόφαση θα είναι ώστε η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές να έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν. Να απεγκλωβίσουμε κάποιες καταστάσεις γιατί η μοναδική ευθύνη βαραίνει εμένα».

Στη συνέχεια δεν ήθελε να αναφερθεί σε προσωπικά λάθη των παικτών του όταν ρωτήθηκε ότι ενώ ο ΑΟΧ έχει δυνατό σημείο τα \”στημένα\” ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να τον αντιμετωπίσει σε αυτό το κομμάτι, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι αποφάσεις που τόνισε ότι πρέπει να παρθούν αφορούν τον ίδιο και το μέλλον του στην ομάδα.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook