Περιοχές της Π.Ε. Χανίων επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Σεραφείμ Τσόκας, έχοντας συναντήσεις και επαφές με κατοίκους και φορείς, που δήλωσαν την στήριξη τους τόσο στον ίδιο όσο και στον συνδυασμό του.

Ο κ. Τσόκας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιεπεριφερειάρχη Π.Ε. Χανίων, κ. Μανώλη Σταματάκη και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, μετέβη για περιοδεία στην Κίσσαμο, στις Βουκολιές και στη συνέχεια στο Βουλγάρω, προκειμένου να παρακολουθήσουν με κατάνυξη την αναπαράσταση της αποκαθήλωσης, που με ξεχωριστό τρόπο πραγματοποιείται στην περιοχή.

Τόσο ο κ. Τσόκας, όσο και η αντιπροσωπεία του συνδυασμού κατά την επίσκεψη τους στην πόλη των Χανίων, στις Βουκολιές, την Κίσσαμο και το Βουλγάρω έτυχαν θερμότατης υποδοχής από τους κατοίκους που με την παρουσία τους εξέφρασαν την υποστήριξη τους στον Σεραφείμ Τσόκα και στον συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

\"\"

\"\"

«Εύχομαι ολόψυχα καλή Ανάσταση! Η Ανάσταση του Κυρίου να μας φωτίσει όλους και πολύ περισσότερο το φως της Ανάστασης να μας δώσει ελπίδα γιατί περνάμε δύσκολες ώρες και νομίζω ότι τη χρειαζόμαστε την ελπίδα για να βγούμε απ’ αυτό το αδιέξοδο που βρισκόμαστε» ανέφερε σε δήλωση του ο Σεραφείμ Τσόκας, μετά την επίσκεψη του στο παζάρι των Βουκολιών.

\"\"

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χανίων, Μανώλης Σταματάκης δήλωσε:

«Χρόνια πολλά σε όλους, εύχομαι το μήνυμα που περνάει σήμερα η Ανάσταση του Κυρίου να σταθεί αιτία ανάτασης των ψυχών όλων μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook