Πολύτιμες εμπειρίες απεκόμισαν τα παιδιά της Ακαδημίας του Πανακρωτηριακού, που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο τουρνουά στοn Μαραθώνα από τις 13 έως τις 16 Απριλίου.
Για φωτογραφικό υλικό από το τουρνουά πατήστε ΕΔΩ.

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας του Ακρωτηρίου για τη διοργάνωση:
Πρωτόγνωρες εμπειρίες έζησαν τα παιδιά από την ακαδημία μας που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο τουρνουά στον Μαραθώνα. Παιδιά από τα τμήματα Τζούνιορ και Προτζούνιορ, που βρέθηκαν από 13 έως 16 Απριλίου στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αθηναίων, είχαν την ευκαιρία, να περάσουν ένα πολύ όμορφο 3ήμερο, σε μια καταπράσινη περιοχή, να αποκτήσουν νοοτροπία ομαδικής κίνησης σαν αποστολή, σε σχέση με το πρωινό ξύπνημα, το φαγητό, την ώρα ύπνου, τη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου, αλλά και όλη τη διαδικασία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, να \’\’αντιμετωπίσουν\’\’, αλλά και να γνωρίσουν παιδιά από όλη την Ελλάδα.
Έπαιξαν ποδόσφαιρο για πρώτη φορά σε φυσικό χλοοτάπητα, δείχνοντας δείγματα του ταλέντου τους σε όλα τα παιχνίδια. Οι είκοσι (20) μικροί ποδοσφαιριστές μας, ανταποκρίθηκαν πλήρως τόσο στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, όσο και στη συμπεριφορά και τη νοοτροπία που επέδειξαν, δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα στους προπονητές και τους συνοδούς και επέστρεψαν ενθουσιασμένοι στα Χανιά. 
Για την ιστορία τα παιδιά που πήραν μέρος ήταν:
Τζούνιορ: Χριστοφής Στυλιανός, Μαυρούλης Παντελής, Πανούσης Πέτρος, Καλαϊτζάκης Στυλιανός, Πολυχρονάκης Σταύρος, Δημητριάδης Αριστοτέλης, Καμηλάκης Γεώργιος, Σβουράκης Εμμανουήλ, Λένα Ματέο, Τσεβριανασβίλι Δαυίδ, Schoenbeck Michael, Τζατζιμάκης Γεώργιος με προπονητή τον Γιώργο Ντενεκετζή.
Προτζούνιορ: Χατζηδάκης Ιωάννης, Πολιτάκης Γρηγόρης, Πολιτάκης Στυλιανός, Χαιρεκάκης Φώτης, Μακράκης Στυλιανός, Bebb Trey, Σβουράκη Ειρήνη, Καμηλάκη Ελευθερία με προπονητή τον Μάνο Καλαμπακάκη.
Συνοδοί της αποστολής ήταν ο πρόεδρος του Πανακρωτηριακού A.O Κυριάκος Καλλέργης, ο αντιπρόεδρος Μανώλης Σβουράκης, τα μέλη του Δ.Σ Μουσουράκης Δημήτρης και Χριστοφής Σταύρος και ο Τεχνικός Διευθυντής Βασίλης Παπαδάκης. Αρκετοί γονείς ακολούθησαν επίσης την αποστολή δίνοντας το παρόν στα παιχνίδια ενθαρρύνοντας τα παιδιά.
Ήταν η πρώτη φορά που τμήματα μας, βρέθηκαν σε διοργάνωση εκτός Κρήτης και αυτό αποτελεί μια πολύ σημαντική στιγμή, στο δρόμο της εξέλιξης και της αναβάθμισης που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο για την ακαδημία του Πανακρωτηριακού.

Βράβευση του αντιπροέδρου κ. Σβουράκη

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή, όσο και σημαντική στιγμή στην τελετή λήξης του Πανελλήνιου τουρνουά στον Μαραθώνα, ήταν η βράβευση από τους συνδιοργανωτές Agenda Sport Action και Πανιώνιο, του αντιπρόεδρου της ομάδας μας Μανώλη ΣΒΟΥΡΑΚΗ.
Μια βράβευση που αποδίδεται στην γενικότερη φιλοσοφία και σκέψη του κ. ΣΒΟΥΡΑΚΗ για το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και τις υποδομές, για την οποία έγινε ιδιαίτερη αναφορά από τον πρόεδρο της Agenda κ. Νίκο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: \”Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και τα προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα και τον αθλητισμό, να εμπλέκονται άνθρωποι όπως ο κ. ΣΒΟΥΡΑΚΗΣ και να δίνουν βάση στις ακαδημίες, βοηθώντας τα παιδιά και να μην επιδιώκουν την εμπλοκή τους στις ΠΑΕ και την προβολή τους. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους και μακάρι να βρεθούν μιμητές.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook