Μια μικρή γεύση από καλοκαίρι δίνει ο υδράργυρος σήμερα στη Κρήτη που αναμένεται να φτάσει μέχρι και τους 33 βαθμούς Κελσίου

Βασικό χαρακτηριστικό επίσης του καιρού είναι οι νότιοι άνεμοι αλλά και η σκόνη από την Αφρική που κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική, κυρίως στη βόρεια Κρήτη.

Οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και αύριο

Hράκλειο

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Για αύριο Τετάρτη 23/4, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 23/4, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Χανιά

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Για αύριο Τετάρτη 23/4, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Για αύριο Τετάρτη 23/4, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 24 βαθμούς Κελσίου με ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

με πληροφορίες από meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook