Χωρίς τον Αλέξανδρο Παπατζίκο θα παραταχθεί σε ακόμα ένα παιχνίδι των πλέι οφ ο Α.Ο. Χανιά, με τον Γιώργο Πιθαρούλη πάντως να τα πηγαίνει περίφημα στην κάλυψη του κενού του 27χρονου κεντρικού αμυντικού.
Εκτός αποστολής έμεινε και πάλι ο Γιώργος Μπουντόπουλος, όπως και ο τραυματίας Τάσος Παγώνης, ενώ επέστρεψε σε αυτήν ο Σωτήρης Τσάτσος, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Η Χανιώτικη ομάδα αναχώρησε αεροπορικώς με τελικό προορισμό τον Βόλο, για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ με αντίπαλο την τοπική Νίκη, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (23/04, 18.00-ΟΤΕ Sport 4).
Η επίσημη ενημέρωση:

«Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Τρίτης και το μεσημέρι, η ομάδα αναχωρεί αεροπορικώς με τελικό προορισμό τον Βόλο όπου και θα αντιμετωπίσει την Νίκη Β. στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Football League.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 18άδα από τον Μουράτ Σεροπιάν.
Η αποστολή
Θεοδωρόπουλος, Χατζηισαΐας, Πιθαρούλης, Μανωλάς, Γκούμας, Πότσι, Βασιλόγιαννης, Βαλλιάνος, Πάγκαλος, Σκάρος, Μαραγκουδάκης, Λουκίνας, Ρίζος, Καμπλιώνης, Ζντράβκοβιτς, Τσατσαρής, Κοσταντίνοφ,Τσάτσος.»

Ο Παναγιωτόπουλος ρέφερι της αναμέτρησης 

Ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος από την Αιτωλοακαρνανία ορίστηκε διαιτητής της αναμέτρησης, με βοηθούς τους Σπυρίδωνα Χουλιάρα και Αντώνη Πυλαρινό από την ίδια Ένωση. Καθήκοντα 4ου διαιτητή θα εκτελεί ο Γιάννης Αγγελακόπουλος από την Καρδίτσα, με παρατηρητή διαιτησίας τον Ηλία Φίτσα από την Πρέβεζα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook