Ο Ζαρός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και πέρασε στον τελικό των Play Off της Α1 ΕΠΣΗ, επικρατώντας με 0-2 του Αστέρα Μυρτιάς, όσο δηλαδή είχε νικήσει και στο πρώτο παιχνίδι που έγινε το περασμένο Σάββατο, στο γήπεδο των Ασιτών. 

Ο μίστερ - γκολ Φάνης Χαλκιαδάκης έκανε το 1-0 στο 32΄, όταν μετά από φάουλ του Νίκου Σουτζή, ο φορ του Ζαρού  με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα.

Τέσσερα πριν από την συμπλήρωση του πρώτου σαρανταπενταλέπτου,  ο Τσουπάκης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Πολυχρονάκη και ο ίδιος παίκτης, έχασε μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρει, τόσο στο 49' όσο και στο 54' που τη κεφαλιά του, εξουδετέρωσε και πάλι ο Πολυχρονάκης. 

Οι προσπάθειες του Τσουπάκη έπιασαν τόσο στο 61' όταν πήρε τη μπάλα από τον Κλαπάκη και με όμορφο  πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. 

Αστέρας Μυρτιάς: Πολυχρονάκης, Τσάτσας, Τσαγκαράκης, Σαββάκης, Αντωνακάκης, Κουκάκης Δ., Μερκουλίδης Δ. (76’ Φραγκιαδάκης), Πασσάς, Κασσωτάκης (64’ Μωραϊτης), Κουκάκης Ν., Τριανταφυλλάκης (85’ Κοζυράκης).

Zαρός: Φούλγκερ, Γκουτσέλης (82’ Αλεξάκης), Μανιουδάκης, Χελά, Νικοκαλακάκης, Πρινιανάκης, Χαλκιαδάκης (78’ Κακουλάκης), Κλαπάκης Γιωργ. (68’ Σασλής), Κλαπάκης Βαλ., Σουτζής Ν., Τσουπάκης.