Ο Ζαρός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και πέρασε στον τελικό των Play Off της Α1 ΕΠΣΗ, επικρατώντας με 0-2 του Αστέρα Μυρτιάς, όσο δηλαδή είχε νικήσει και στο πρώτο παιχνίδι που έγινε το περασμένο Σάββατο, στο γήπεδο των Ασιτών. 
Ο μίστερ – γκολ Φάνης Χαλκιαδάκης έκανε το 1-0 στο 32΄, όταν μετά από φάουλ του Νίκου Σουτζή, ο φορ του Ζαρού  με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα.
Τέσσερα πριν από την συμπλήρωση του πρώτου σαρανταπενταλέπτου,  ο Τσουπάκης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Πολυχρονάκη και ο ίδιος παίκτης, έχασε μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρει, τόσο στο 49\’ όσο και στο 54\’ που τη κεφαλιά του, εξουδετέρωσε και πάλι ο Πολυχρονάκης. 
Οι προσπάθειες του Τσουπάκη έπιασαν τόσο στο 61\’ όταν πήρε τη μπάλα από τον Κλαπάκη και με όμορφο  πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. 

Αστέρας Μυρτιάς: Πολυχρονάκης, Τσάτσας, Τσαγκαράκης, Σαββάκης, Αντωνακάκης, Κουκάκης Δ., Μερκουλίδης Δ. (76’ Φραγκιαδάκης), Πασσάς, Κασσωτάκης (64’ Μωραϊτης), Κουκάκης Ν., Τριανταφυλλάκης (85’ Κοζυράκης).

Zαρός: Φούλγκερ, Γκουτσέλης (82’ Αλεξάκης), Μανιουδάκης, Χελά, Νικοκαλακάκης, Πρινιανάκης, Χαλκιαδάκης (78’ Κακουλάκης), Κλαπάκης Γιωργ. (68’ Σασλής), Κλαπάκης Βαλ., Σουτζής Ν., Τσουπάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook