Δύο ακόμα γνωστά και καταξιωμένα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας των Χανίων πρόκειται να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του Μανώλη Σκουλάκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με το συνδυασμό «Χανιά Μαζί για τον Δήμο μας».
Ο λόγος για τον Φυσικό-τ. Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου κ. Βασίλη Χατζηδάκη ο οποίος θα είναι υποψήφιος στο κεντρικό δημοτικό συμβούλιο στην εκλογική περιφέρεια Ελευθερίου Βενιζέλου και για την εκπαιδευτικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κουνουπιδιανών – και Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων – κα. Στέλλα Παπαπαναγιώτου-Μαυρογιάννη, η οποία θα είναι υποψήφια στο κεντρικό δημοτικό συμβούλιο στην εκλογική περιφέρεια Ακρωτηρίου.
Ο Βασίλης Χατζηδάκης είναι απόφοιτος του Φυσικού τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε ως Καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση από το 1982 έως το 2012 που συνταξιοδοτήθηκε. Υπηρέτησε ως Υποδιευθυντής στο 3ο ΤΕΛ Χανίων και στο 2ο Τ.Ε.Ε. Χανίων (1992 – 2006) και ως Διευθυντής στο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου (2006 -2012). Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Τμήματος Χανίων της ΑΔΕΔΥ (2003-2006), μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χανίων από το 1998 έως το 2008 στις θέσεις Αντιπρόεδρου, Γεν. Γραμματέα και Ταμία, Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Χανίων και της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας Ν. Χανίων, για πολλά χρόνια, ως εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Χανίων, Αιρετό τακτικό μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου ΠΥΣΔΕ Χανίων (2010) και αναπληρωματικό μέλος (2007-2010) και Μέλος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης του «Καλλικρατικού» Δήμου Χανίων.
Η Στέλλα Παπαπαναγιώτου-Μαυρογιάννη σπούδασε παιδαγωγικά στη Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία Πειραιά. Εργάστηκε επί σειρά ετών στο Δημοτικό σχολείο του Ναυστάθμου Σούδας, στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κουνουπιδιανών, όπου υπηρετεί μέχρι και σήμερα. Με έντονη δραστηριότητα στα κοινά – ιδιαίτερα στην περιοχή του Ακρωτηρίου – εκλέχθηκε το 2006 Δημοτική Σύμβουλος στον πρ. Δήμο Ακρωτηρίου. Διετέλεσε με επιτυχία Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ακρωτηρίου, καθώς και Πρόεδρος του Κ.ΑΠ.Η. Κουνουπιδιανών. Από το 2011 έως και σήμερα είναι Αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook