Αργά το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Πλατανιά στο οποίο συζητήθηκαν μεταξύ άλλων οι στόχοι για την επόμενη σεζόν. Πράγματι επρόκειτο για κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο ωστόσο οι παράγοντες της ομάδας επέδειξαν ωριμότητα και αποφάσισαν να θέσουν υψηλούς στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το θέμα παραμονής του προπονητή Τίμου Καβακά εξελίσσεται σε θρίλερ που θα ξεκαθαρίσει λογικά μέχρι την Παρασκευή (20/5).

Οι παράγοντες του Πλατανιά πήραν απόφαση η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και να πάει για πρωτάθλημα. Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν και από τη γενική συνέλευση της ομάδας που αναμένεται μέχρι τέλη Μαΐου ή αρχές Ιουνίου.
Οπότε η μία προϋπόθεση που είχε θέσει για να παραμείνει ο Καβακάς φαίνεται να υλοποιείται. Από εκεί και πέρα επιτροπή της διοίκησης θα συναντηθεί με τον 38χρονο τεχνικό την Πέμπτη με σκοπό να του μεταφέρει τα όσα αποφασίστηκαν στο Δ.Σ. της προηγούμενης μέρας. Οι πιθανότητες είναι προς την μεριά του να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ο νεαρός προπονητής αλλά τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή (20/5).

                                                                                               

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook