To 2013 πόζαρε για τις σελίδες του δημοφιλούς «Sports Illustrated Swimsuit Issue», κάτι που της άνοιξε πολλές επαγγελματικές πόρτες.

Φορώντας μόνο ένα λευκό μπλουζάκι φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του γνωστού αντρικού περιοδικού «GQ» του Απριλίου η Hannah Davis, η οποία θεωρείται από τα πιο γνωστά ανερχόμενα μοντέλα.

\"\"

Η Hannah Davis γεννήθηκε πριν από 23 χρόνια στις Παρθένους Νήσους της Αμερικής και έγινε γνωστή από την καμπάνια των αρωμάτων του οίκου Ralph Lauren. Η αρχή στο χώρο του μόντελινγκ έγινε όταν στα 14 της ένας φίλος της οικογένειά της τη συνέστησε στο μεγάλο πρακτορείο μόδας IMG που την ενέταξε αμέσως στο δυναμικό του.

\"\"

To 2006 εμφανίστηκε στην καμπάνια ρούχων του οίκου Ralph Lauren και πρωταγωνίστησε στο διαφημιστικό σποτάκι για το άρωμα Ralph Rocks. To 2013 πόζαρε για τις σελίδες του δημοφιλούς «Sports Illustrated Swimsuit Issue», κάτι που της άνοιξε πολλές επαγγελματικές πόρτες.

\"\"

Η Davis παίζει από την ηλικία των 8 τένις και θέλει να ασχοληθεί εκτός από το μόντελινγκ και με το σχεδιασμό ρούχων και κοσμημάτων.

\"\"

Σε παλιότερη συνέντευξή της έχει πει ότι θα ήθελε να έχει μεγάλο στήθος σαν αυτό της Kate Upton.

\"\"

\"\"

\"\"

protothtema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook