Οι εξορμήσεις συνεχίζονται για τα κλιμάκια της "Ανταρσίας στα Χανιά - Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Κίνησης για την Ανατροπή". 

Σήμερα, Τετάρτη 23/4 πραγματοποιήθηκε περιοδεία στη Λαϊκή Αγορά στα Παχιανά από κλιμάκιο του σχήματος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σεραφείμ Ρίζο και με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Άννα Μαράκη, Γιώργο Μαλινάκη, Μανώλη Φιωτάκη και Ειρηναίο Μαράκη καθώς και με την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη με την "Ανυπότακτη Κρήτη - Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση" Μαργαρίτα Παπαμηνά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση "κατα τη διάρκεια της εξόρμησης συνομιλήσαμε με αρκετούς παραγωγούς και διαπιστώσαμε τη μαζική οργή του κόσμου για τη φτώχεια, την εξαθλίωση και την ανέχεια ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τις πολιτικές της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου και της ΕΕ που οδηγούν στην ανεργία αλλά και στη διάλυση της αγροτικής παραγωγής. 

Μέσα από τις συζητήσεις μας με τους αγρότες, τους παραγωγούς καθώς και με κόσμο που πήγε να κάνει τις αγορές του, αναδεικνύεται ότι οι εργαζόμενοι στο σύνολό τους συνδέουν τα τοπικά ζητήματα με τα συνολικότερα, αναγνωρίζουν ότι οι εκλογές είναι μια κεντρική πολιτική μάχη και διεκδικούν να εκφράσουν την οργή τους και την διάθεση για ανατροπές τόσο στην κάλπη όσο και στους απεργιακούς αγώνες. Η ανταπόκρισή τους στις θέσεις που εξέφρασε το κλιμάκιο της "Ανταρσίας στα Χανιά" ήταν κάτι παραπάνω από θετικές και έδειξε ότι έχουν μεγάλη ανταπόκριση από ένα ευρύ πλήθος των εργαζομένων."