Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η περιοδεία στο δήμο Βιάννου του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη και υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" με τους πολίτες να εκφράζονται με ιδιαίτερα θερμά λόγια για το συνδυασμό. 

Η περιοδεία ξεκίνησε από το χωριό Συκολόγος και συνεχίστηκε στα χωριά Καλάμι, Πεύκος, Κάτω Σύμη, Αγιος Βασίλειος, Κεφαλόβρυση, Αμιράς, Βαχός, Άρβη, Κερατόκαμπος, Κάτω Βιάννος, Χόνδρος και ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στην Πάνω Βιάννο. 

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό τόσο στο πρόσωπο του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη όσο και για τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους. Οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τους πολίτες και να συζητήσουν μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν.

Στην Πάνω Βιάννο ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, συζήτησαν με κατοίκους του χωριού για τα προβλήματα της περιοχής. Ενα από τα κυρίαρχα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και οι συνέπειες από την καταστροφική πυρκαγιά πριν από δύο χρόνια, με τους κατοίκους να εκφράζονται με ιδιαίτερα θετικά λόγια για τις άμεσες ενέργειες από την περιφέρεια για τα αντιπλημμυρικά έργα που χρειάστηκε να γίνουν σε αρκετά σημεία της περιοχής τους.