Λόγω ιατρικού λάθους, ο άντρας έχασε το όργανό του σε ηλικία επτά ετών - Στα 23 του υπεβλήθη σε πλαστική επέμβαση όπου οι ειδικοί το αναδόμησαν πλήρως και στα 30 του έγινε πατέρας με φυσιολογικό τρόπο

Είναι ο πρώτος άντρας με «τεχνητό» πέος που έγινε πατέρας! Ο 30χρονος Μάικ Μουρ θεωρείται «θαύμα της επιστήμης» και πλέον είναι πατέρας ενός αγοριού ηλικίας 6 μηνών, που το ονόμασε Μέμφις.
Όταν ο Μουρ ήταν επτά ετών, οι γιατροί, προχωρώντας σε μια μικροεπέμβαση στο πέος του, προκάλεσαν μόλυνση, ουσιαστικά αχρηστεύοντάς το, ενώ αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν, σχεδόν ολόκληρο. Το 2007 ο Μουρ, μετά από επανηλλειμένως αποτυχημένες προσπάθειες, ήρθε σε επαφή με το διάσημο καθηγητή πλαστικής χειρουργικής του Στάντφορντ, δρ. Γκόρντον Λι, ο οποίος και προχώρησε σε επιτυχημένη φαλλοπλαστική επέμβαση από τον γιατρό - ο οποίος το είχε ξανακάνει στο παρελθόν.

Ο 30χρονος Μουρ γνώρισε τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του τέσσερα χρόνια μετά. Ο δρ. Λι δηλώνει πως ο Μουρ είναι η πρώτη περίπτωση παγκοσμίως που ένας άντρας με αναδομημένο πέος, όπως είναι τεχνικά ο όρος, έγινε πατέρας με φυσιολογικό τρόπο. 
protothema.gr