Με στελέχη του ΚΤΕΛ συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 24 Απριλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, προκειμένου συζητήσει τα συγκοινωνιακά προβλήματα που αντιμετωπίζονται στο Νομό Χανίων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν το Προεδρείο, και σχεδόν το σύνολο των ιδιοκτητών λεωφορείων, όπως και αρκετοί εργαζόμενοι στο ΚΤΕΛ. Επίσης παρών ήταν ο Πρόεδρος των ΤΑΞΙ, κ. Ηλίας Καραπατάκης.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Χανιά στον τομέα των μεταφορών, όλοι συμφώνησαν ότι η καλή συνεργασία και η σύμπνοια που υπήρχε μεταξύ του ΚΤΕΛ και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων είχαν ως αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία των συγκοινωνιών στο Νομό.

Στο τέλος της συζήτησης όλοι συμφώνησαν και αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί επόμενη συνάντηση, μετά την εκλογική περίοδο, ώστε να ρυθμιστούν θέματα που αφορούν αφενός στην μεταφορά των μαθητών στα Χανιά, και αφετέρου στις αυξημένες μεταφορικές ανάγκες λόγω της μεγαλύτερης επισκεψημότητας του Νομού κατά την θερινή περίοδο, ώστε να αποφευχθούν τυχών σχετικά μεταφορικά και συγκοινωνιακά προβλήματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook