Ένα ακόμα γνωστό μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας των Χανίων πρόκειται να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Μανώλη Σκουλάκη στις εκλογές του Μαΐου, με το συνδυασμό «Χανιά Μαζί για τον Δήμο Μας».

Πρόκειται για την Ελευθερία Λώλη-Λιμπινάκη η οποία εδώ και χρόνια έχει να επιδείξει ένα σημαντικό έργο όχι μόνο ως εκπαιδευτικός, αλλά και ως εθελόντρια, προσφέροντας ανιδιοτελώς στην κοινωνία και στους πολίτες των Χανίων.

«Αξιολογώντας το σημαντικό έργο που έχει γίνει την τελευταία τριετία από την παρούσα δημοτική αρχή, με πρωτεργάτη τον Μανώλη Σκουλάκη και με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου μας και την ανάγκη για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αποφάσισα να συμπορευθώ και πάλι με τον Δήμαρχο Χανίων και εκ νέου υποψήφιο και να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου.

Συμμετέχω λοιπόν στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Χανιά Μαζί για τον Δήμο μας» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια της Νέας Κυδωνίας.

Τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία δεν μπορούν και δεν πρέπει να αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν. Ο καθένας από την δική του πλευρά πρέπει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να κάνει την διαφορά».

Με εκτίμηση
ΛΩΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΙΜΠΙΝΑΚΗ
Καθηγήτρια – Πολιτικός Μηχανικός,
τ. Αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων