​Μια 19χρονη Αμερικανίδα είχε την φαεινή ιδέα να κρύψει κοτζάμ όπλο μέσα στον κόλπο της, όταν την σταμάτησε η αστυνομία για μια παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η αστυνομία συνέλαβε την Dallas Archer γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα οδήγησης μετά από καταγγελία της ίδιας της μητέρας της η οποία την κατηγορεί για επίθεση.

\"koritsi1.jpg\"

Η νεαρή κοπέλα συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου η αστυνομικός που της έκανε σωματικό έλεγχο ανακάλυψε κάτι να προεξέχει από τον κόλπο της.

Αμέσως την οδήγησαν στην τουαλέτα κι εκεί η φύλακας και η αστυνομικός έκπληκτες είδαν ότι είχε κρύψει στα γεννητικά της όργανα ένα ρεβόλβερ.

\"koritisi2.jpg\"

Όπως αποδείχθηκε το όπλο είχε κλαπεί από το αυτοκίνητο ενός ηλικιωμένου το 2003, ο οποίος όταν το έμαθε είπε ότι το θέλει πίσω. Μόλις όμως τον ενημέρωσαν πού το είχε κρύψει η κοπέλα, εκείνος το ξανασκέφτηκε και με αρκετή δόση χιούμορ είπε ότι θα το πλύνει με χλωρίνη.

Εναντίον της 19χρονης ασκήθηκε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, αφέθηκε όμως ελεύθερη, αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 6.000 δολαρίων.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook